AlegeriLocale2020/ Dâmboviţa: Candidatul PSD la Primăria Târgovişte obţine peste 65% - numărătoare paralelă

AlegeriLocale2020/ Dâmboviţa: Candidatul PSD la Primăria Târgovişte obţine peste 65% - numărătoare paralelă

Primarul Târgoviştei, Cristian Stan, candidat din partea PSD pentru un nou mandat, a câştigat cu peste 65%, iar social democraţii au obţinut şi majoritate în Consiliul Local Târgovişte, conform numărătorii paralele a PSD Dâmboviţa.

"Voi începe prin a mulţumi târgoviştenilor pentru încrederea pe care au acordat-o PSD, pentru încrederea pe care au acordat-o echipei de consilieri, pentru încrederea pe care mi-au acordat-o mie, ca şi candidat pentru funcţia de primar. Este cel mai bun rezultat înregistrat vreodată de PSD la Târgovişte, cu un procent, pe ceea ce înseamnă primar, de peste 65% şi de peste 50% pe ceea ce înseamnă votul politic la Consiliul Local, ceea ce înseamnă că vom avea din nou majoritate, vom avea cadrul necesar pentru a continua proiectele de dezvoltare a municipiului. Pentru noi este o noapte foarte frumoasă", a declarat, într-o conferinţă de presă, în noaptea de duminică spre luni, primarul Târgoviştei, Cristian Stan.

Acesta spune că reprezentantul PNL, Aurelian Cotinescu, s-a situat pe locul doi, cu un scor de 16-17%.

"Scorul pe care l-a înregistrat PNL la nivelul candidatului funcţiei de primar al Târgoviştei este unul undeva în jur de 16-17%. Nu-mi aduc aminte ca un candidat de la un partid aflat la guvernare să fi obţinut un scor atât de mic şi este o confirmare a faptului că minciuna, manipularea, ipocrizia nu pot fi înghiţite de târgovişteni", a afirmat Stan.

Conform acestuia, candidaţii PNL şi Pro România la funcţia de primar al Târgoviştei au obţinut scoruri mai slabe decât cele ale partidelor pe care le reprezintă.

"La Târgovişte, niciunul dintre cei doi principali contracandidaţi nu a reuşit să se ridice măcar la înălţimea votului politic al partidului pe care îl reprezintă. Lucrul acesta cred că spune foarte mult", a precizat Cristian Stan.

În Dâmboviţa, PSD a obţinut şi funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, conform numărătorii paralele efectuate de organizaţia judeţeană de partid.

"Vreau să îl felicit pe Corneliu Ştefan, pentru funcţia de preşedinte al CJ Dâmboviţa, este cel mai tânăr preşedinte al CJ Dâmboviţa pe care acest judeţ l-a avut. A avut o luptă extrem de dificilă cu adversari lipsiţi de scrupule", a mai spus Cristian Stan. AGERPRES

Sursa foto:  Primăria Municipiului Târgoviște /Facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...