Alegerilocale2020/ Giurgiu: Candidatul Alianţei USR PLUS la CJ susţine educaţia şi fermierii

Alegerilocale2020/ Giurgiu: Candidatul Alianţei USR PLUS la CJ susţine educaţia şi fermierii

Educaţia, dezvoltarea infrastructurii şi sprijinirea fermierilor cu sisteme de irigaţii de nivel european sunt principalele proiecte pe care le susţine candidatul Alianţei USR PLUS la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu, Alexandru Ionuţ Ciprian, care este şi preşedintele organizaţiei judeţene a USR.

El a declarat joi, pentru AGERPRES, că a intrat în politică în anul 2018 pentru că este nevoie de un "suflu nou".

"La alegerile locale din septembrie candidez din partea Alianţei USR PLUS la funcţia de preşedinte al CJ Giurgiu. Educaţia este principalul meu proiect pe care îl voi susţine când voi ajunge la Consiliul Judeţean, vreau să dezvoltăm atât infrastructura fizică din educaţie prin construirea şi modernizarea de unităţi de învăţământ, dar să sprijinim, cu ajutorul consiliilor locale din fiecare localitate, şi digitalizarea în şcoli, trebuie să ajutăm copiii să lucreze pe calculator, toţi elevii trebuie să aibă calculatoare. Pentru că Giurgiu este un judeţ agricol, sprijinirea fermierilor este un alt proiect principal pe care îl susţin. Cu sprijinul europarlamentarilor sper să ajungem la Bruxelles şi să începem de acolo cu formarea caietelor de sarcini conform cerinţelor europene, să reuşim să dezvoltăm prin proiecte europene un sistem de irigaţii performant şi să aducem apă pentru fermieri. Nu în ultimul rând, vreau să dezvoltăm infrastructura judeţului prin proiecte de apă, canal şi aducţiune de gaze naturale pentru că investitorii lipsesc din acest judeţ pentru că nu avem infrastructură şi nu au aceste facilităţi de apă, canalizare, alimentare cu gaze", a precizat Alexandru Ionuţ Ciprian.

Alexandru Ionuţ Ciprian are 43 de ani, a absolvit Facultatea de Cibernetică din cadrul ASE Bucureşti, promoţia 2000, este căsătorit şi are doi copii. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 37 de violuri, 3 morți, 87 de magazine și 1500 de case devastate / Bilanțul primei zile de ocupație în Alba a „e…

2 Poate cea mai frumoasă femeie din România...

3 De citit!

4 Fenomen straniu în SUA

5 Informație / Din 2015, CIA antrenează în secret forțele speciale ucrainiene „să ucidă ruși” în cazul unei invazi…