AlegeriLocale2020/ Ionel Palăr (PNL): Am votat cu gândul la cei peste 200.000 de băcăuani aflaţi departe de casă

AlegeriLocale2020/ Ionel Palăr (PNL): Am votat cu gândul la cei peste 200.000 de băcăuani aflaţi departe de casă

Candidatul Alianţei PNL - USR PLUS la preşedinţia Consiliului Judeţean Bacău, liberalul Ionel Palăr, a declarat că a votat cu gândul la cei peste 200.000 de băcăuani care au plecat să muncească în străinătate.

"Am votat cu speranţa şi încrederea că, de mâine, judeţul Bacău va păşi pe un nou drum. Am votat cu gândul la tinerii care învaţă sau lucrează în Bucureşti, Cluj sau Oradea. Am votat cu gândul la cei peste 200.000 de băcăuani aflaţi departe de casă, în Italia, Spania, sau prin alte colţuri ale lumii. Ştiu că mulţi dintre ei ar vota, dacă s-ar putea. Dar aici, acasă, votăm şi pentru ei. Cu credinţa că lucrurile se vor aşeza, tihnit, liniştit, aşa cum este normal. Fără aroganţa şi dispreţul cu care judeţul Bacău este condus de 30 de ani. Am votat, iar îndemnul meu este sincer: nu staţi în casă, votaţi şi dumneavoastră. Daţi viitorului 10 minute", a declarat Ionel Palăr.

Pentru funcţia de primar al municipiului Bacău, din partea alianţei PNL - USR PLUS candidează reprezentantul USR, Lucian Stanciu-Viziteu. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Ea este „găuritoarea” de prezervative din Sibiu

2 „Multă șpagă, aroganță și salarii uriașe”

3 De citit!

4 Blinken a dat Moscovei un document scris care l-a înfuriat pe Lavrov

5 Studiu israelian / Mărimea contează mai mult decât am crede