AlegeriLocale2020/ Iulian Sîrbu, liderul UIPS, e noul primar al Sighişoarei, după ce a devansat candidaţii PSD şi PNL

AlegeriLocale2020/ Iulian Sîrbu, liderul UIPS, e noul primar al Sighişoarei, după ce a devansat candidaţii PSD şi PNL

Iulian Sîrbu este noul primar al municipiului Sighişoara, el candidând sub sigla formaţiunii locale Uniunea Independentă pentru Sighişoara (UIPS), care a primit 3.463 de voturi, potrivit centralizării parţiale a voturilor, devansându-i astfel pe candidatul PSD, Ovidiu Mălăncrăvean, primarul în exerciţiu, şi pe candidatul PNL, Constantin Mihai Fiscu.

Potrivit rezultatelor postate pe site-ul Autorităţii Electorale Permanente, Iulian Sârbu, a cărui candidatură a fost susţinută şi de Partidul Pro România, a fost urmat de Constantin Mihai Fiscu, cu 2.532 de voturi, iar Ovidiu Mălăncrăvean a obţinut 1.828 de voturi.

"Vă mulţumesc tuturor pentru mesajele pe care mi le-aţi transmis! Fiecare urare, fiecare încurajare mă responsabilizează şi mai mult. Ştiu, avem mult de muncă! Însă, am energia, dăruirea şi deschiderea către oameni pentru a rezolva problemele oraşului. Am militat pentru transparenţă şi dialog, vă voi ţine la curent cu tot ceea ce se întâmplă. Împreună, am făcut istorie. Un partid local, Uniunea Independentă pentru Sighişoara, a reuşit să detroneze partide naţionale. Vă mulţumim încă o dată! (...) Sighişoara va renaşte, Sighişoara va înflori. Pentru prima dată în istoria oraşului un partid local câştigă alegerile pentru funcţia de primar al municipiului. Vă mulţumesc şi vă promit că Primăria municipiului Sighişoara va fi deschisă prin dialog, transparenţă şi implicare pentru toate problemele sighişoarenilor", a scris pe Facebook Iulian Sârbu, care este liderul UIPS.

Pentru Primăria Sighişoara s-au angrenat în competiţia electorală opt candidaţi. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Turcii intră surprinzător pe Autostrada Transilvania, pe tronsonul unde lucrează românii de la UMB!