AlegeriLocale2020/ Orban: Nicuşor Dan este singurul care poate bate candidatul PSD

AlegeriLocale2020/ Orban: Nicuşor Dan este singurul care poate bate candidatul PSD

Premierul Ludovic Orban, liderul PNL, a declarat miercuri că Nicuşor Dan este singurul care poate bate candidatul PSD în cursa pentru Primăria Capitalei, adăugând că acesta este susţinut de PNL şi USR PLUS, "cele mai serioase partide de la ora actuală, care beneficiază de sprijinul a 53-55% în opţiunile bucureştenilor".

"În spatele lui Nicuşor Dan se află cele mai credibile şi cele mai serioase partide de la ora actuală, care beneficiază de sprijinul a 53-55% în opţiunile bucureştenilor. Noi susţinem candidatura lui Nicuşor Dan, pentru că noi credem în Nicuşor Dan, credem că Nicuşor Dan este singurul care poate bate candidatul PSD, pe de-o parte; pe de altă parte, este omul care iubeşte Bucureştiul, care cunoaşte foarte bine problemele Bucureştiului, care are cele mai bune soluţii şi este sprijinit de echipe extrem de competente, atât din partea PNL, cât şi din partea USR PLUS. Avem încredere în victoria lui Nicuşor Dan, este o victorie fundamentală pentru a readuce Bucureştiul pe drumul cel bun", a afirmat Orban la sediul PNL, întrebat dacă pe liberali şi pe candidatul susţinut de aceştia, Nicuşor Dan, îi încurcă în calculele electorale candidatura lui Traian Băsescu la Primăria Capitalei.

Liderul PNL a adăugat că în ultimii 12 ani, de când Primăria Capitalei a 'încăput pe mâinile PSD', "Bucureştiul a fost într-o involuţie permanentă".

"Şi aproape niciuna dintre marile probleme ale Bucureştiului nu a fost rezolvată. Ca atare, contăm pe victoria lui Nicuşor Dan şi le cerem bucureştenilor să îşi concentreze votul pe Nicuşor Dan, care este singurul candidat care poate să bată PSD", a completat Orban. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu