AlegeriLocale2020/AEP: A fost publicată lista celor 18.794 de secţii de votare organizate pentru scrutinul din 27 septembrie

Hotărârea Autorităţii Electorale Permanente privind numerotarea secţiilor de votare organizate pe teritoriul României cu ocazia alegerilor locale din 27 septembrie a fost publicată în Monitorul Oficial.

Potrivit unui comunicat al AEP, transmis miercuri AGERPRES, anexa acestui act normativ include forma finală a numerotării, precum şi sediile celor 18.794 de secţii de votare organizate la nivel naţional.

"Precizăm că, potrivit prevederilor legale în vigoare, după data aducerii la cunoştinţă publică a delimitării, numerotării şi sediilor secţiilor de votare, schimbarea sediului unei secţii de votare, cu mai puţin de 30 de zile înaintea datei votării, se poate realiza numai în cazuri de forţă majoră", arată AEP.

Numerotarea şi lista secţiilor de votare poate fi consultată pe site-ul www.roaep.ro la secţiunea Management Electoral/ Geografie electorală/ Registrul secţiilor de votare şi poate fi accesată la următorul link: https://www.roaep.ro/management-electoral/geografie-electorala/registrul-sectiilor-de-votare. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Se inaugurează o nouă autostradă: Tronsonul din autostrada Transilvania care părea imposibil de deschis …

2 Bine scris...

3 BREAKING Rareș Bogdan, mesaj de ultimă oră care dă frisoane „Ciumei Roșii”!

4 Veste devastatoare pentru PSD: Între 25-30% din electoratul tradițional al partidului nu se va prezenta la vot…

5 Raport intern / Femeia vaccinată cu serul anti COVID Oxford-Astra Zeneca a făcut mielită transversă