AlegeriLocale2020/Deputatul PMP Robert Turcescu şi-a depus candidatura pentru preşedinţia CJ Dâmboviţa

AlegeriLocale2020/Deputatul PMP Robert Turcescu şi-a depus candidatura pentru preşedinţia CJ Dâmboviţa

Deputatul PMP Robert Turcescu şi-a depus luni candidatura pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Dâmboviţa, promiţând racordarea la gaze a comunelor şi satelor, construirea unui spital modern şi un sistem de învăţământ performant.

"Locuitorii trebuie să înţeleagă că, odată cu venirea PMP în administraţiile locale şi mai ales în Consiliul judeţean Dâmboviţa, această problemă legată de racordarea la gaze naturale pentru gospodării este una prioritară pentru Partidul Mişcarea Populară şi reprezentanţii acestui partid (...). Primul lucru pe care îl spun, văzând ani de zile acest judeţ, este că locuitorii din judeţul Dâmboviţa, mai ales cei din comunele şi satele judeţului (...), vor să fie racordaţi la gaze. La fel de importantă este şi racordarea la apă şi la canalizare. Dar, pentru că preţul lemnelor de foc în momentul de faţă este prohibit, e prea mare, vor să fie racordaţi la gaze", a precizat Turcescu, la depunerea dosarului de candidatură la BEJ.

El a adăugat că este interesat şi de construirea unui spital judeţean modern, de modernizarea reţelei de drumuri, dar şi de dezvoltarea unui învăţământ performant.

"Ne interesează foarte mult să vorbim cu tărie despre un spital judeţean modern, să vorbim, de asemenea, despre o reţea de drumuri - multe dintre ele fiind în situaţia de a trebui să fie modernizate. De asemenea, foarte important, mai ales în contextul actualei pandemii, este învăţământul. Trebuie să găsim variante fezabile şi să înţelegem să dezvoltăm un învăţământ performant în următorii ani, o combinaţie între ceea ce înseamnă învăţământul la distanţă online şi ceea ce înseamnă învăţământul faţă în faţă la clase", a încheiat Turcescu.

Pe de altă parte, Turcescu a apreciat intrarea lui Traian Băsescu în cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei, din partea PMP.

"Intrarea lui Traian Băsescu în cursa pentru Primăria Capitalei, experienţa în plan administrativ pe care a dobândit-o, atât din postura de ministru, mai apoi de primar al Capitalei, de preşedinte al ţării nu mai vorbim, dar şi de europarlamentar şi senator al României, toate aceste lucruri adaugă", a afirmat Turcescu. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale