AlegeriLocale2020/Dumitrescu (PNL): După 20 de ani, împreună am reuşit să eliberăm Prahova de PSD

AlegeriLocale2020/Dumitrescu (PNL): După 20 de ani, împreună am reuşit să eliberăm Prahova de PSD

Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, care a câştigat preşedinţia Consiliului Judeţean (CJ) fiind susţinut în alegeri de Alianţa PNL-USR-PLUS, a transmis că, după 20 de ani, judeţul a fost "eliberat" de PSD.

"Le mulţumesc prahovenilor pentru încrederea pe care ne-au acordat-o mie şi Alianţei PNL - USR PLUS. Această victorie muncită înseamnă o schimbare profundă în bine a judeţului nostru. După 20 de ani, împreună am reuşit să eliberăm Prahova de PSD. Votul cetăţenilor judeţului ne obligă să punem în practică programul de guvernare 'Prahova pe Primul Loc'. Ei şi-au făcut datoria, au spus 'Adio, PSD', aşa cum i-am rugat. Acum, a venit rândul nostru, al politicienilor aleşi în funcţii publice, să ne respectăm promisiunile. Vă asigur că vom face tot ce e nevoie pentru ca Prahova să devină cel mai dezvoltat şi mai puternic judeţ al României", a scris Dumitrescu, luni, pe pagina sa de Facebook.

Totodată, acesta l-a felicitat pe candidatul PNL Andrei Volosevici pentru câştigarea Primăriei Ploieşti, dar şi pe ceilalţi 56 de primari liberali care au câştigat alegerile.

"Am reuşit, împreună, să facem din Prahova un judeţ liberal. În următorii patru ani, în echipă, vom rezolva problemele de infrastructură din fiecare localitate, vom îmbunătăţi calitatea serviciilor publice şi îi vom ajuta pe prahoveni să trăiască mai bine şi să câştige mai mult. Mă bucură şi victoria PNL de la nivel naţional. Sunt convins că ea va fi confirmată şi la alegerile parlamentare. România are nevoie de administraţie liberală atât la nivel central, cât şi la nivel local", a transmis Iulian Dumitrescu.

Potrivit datelor parţiale afişate de Autoritatea Electorală Permanentă, Dumitrescu a obţinut 137.310 de voturi, candidatul Alianţei pentru Prahova, social-democratul Bogdan Toader, a obţinut 103.526 de voturi, iar candidatul PMP; deputatul Cătălina Bozianu - 22.737 de voturi. AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Urlă Orban că i-au luat „dușmanii” partidul? Nu, știe că dosarele de la DNA ale Camarilei vor ieși pe piață cu…

2 Un nou cal troian al Rusiei? / Dezvăluiri despre cel care ar putea produce marele șoc în Europa câștigând președ…

3 Așa e! Aceste două cocini ar trebui închise! Iar imbecilii care i-au intoxicat pe români detestați public

4 Zvonuri...

5 Așa o fi?