AlegeriLocale2020/Nicuşor Dan: Am votat cu sete; Invit bucureştenii să iasă la vot, încă de dimineaţă

AlegeriLocale2020/Nicuşor Dan: Am votat cu sete; Invit bucureştenii să iasă la vot, încă de dimineaţă

Deputatul Nicuşor Dan, candidat la funcţia de primar general al Capitalei susţinut de PNL şi USR PLUS, a declarat că a votat "cu sete" şi i-a îndemnat pe bucureşteni să se prezinte în număr mare la urne, încă de dimineaţă, deoarece sunt "condiţii speciale" şi votul e "puţin mai lent" decât în condiţii normale.

"Dincolo de problemele vieţii curente, care au fost lăsate de izbelişte, competiţia asta electorală este o competiţie de valori, o competiţie între adevăr şi minciună, între competenţă şi incompetenţă, între cinste şi corupţie, între decenţă şi superficialitate fudulă. De asta am votat cu mare sete şi invit bucureştenii să iasă în număr mare la vot, îi invit să iasă încă de dimineaţă, pentru că sunt condiţii speciale şi votul e puţin mai lent decât în condiţii normale. Îi invit să dea un vot util, care să pună Bucureştiul pe direcţia bună, să facă din Bucureşti oraşul pe care bucureştenii îl merită şi din care copiii noştri să nu mai vrea să plece, ci, dimpotrivă, să vrea cu mândrie să rămână", a arătat Nicuşor Dan, după ce a votat la Şcoala Gimnazială nr. 279, din Sectorul 6.

El a adăugat că a votat pentru a scoate din Primăria Capitalei "o caracatiţă de interese", dar şi pentru un oraş cu un "potenţial extraordinar".

"Aştept demult votul acesta şi pot să vă spun că am votat cu sete, am votat ca să scoatem din Primăria Capitalei o caracatiţă de interese, de neamuri, de prieteni, de cumetri, de naşi, de fini, care au ţinut în subdezvoltare oraşul acesta. De aceea nu au fost ei în stare să rezolve măcar apa caldă, nu mai vorbesc de trafic şi de poluare. Am votat pentru un oraş care are un potenţial extraordinar şi care are oameni cinstiţi, muncitori, creativi şi care în zona privată a dovedit că poate să rezolve tot ce îşi propune. După aceste alegeri sunt convins că tot acest potenţial de muncă şi creativitate poate să fie pus în slujba bucureştenilor de toate generaţiile, a familiilor care nu au avut parte de infrastructura şcolară de care aveau nevoie, în slujba persoanelor vârstnice care şi-au văzut copiii şi nepoţii plecând din oraşul acesta", a precizat el.

Nicuşor Dan, care a venit la secţie de votare împreună cu soţia şi fiica lui, a declarat că a dorit să transmită în acest fel un mesaj de siguranţă.

"Am venit cu familia, am venit pentru a transmite mesajul că alegerile se desfăşoară în condiţii de siguranţă şi pentru a încuraja bucureştenii şi românii, în general, să iasă la vot, pentru că este o alegere foarte importantă pentru viitorul lor", a spus Nicuşor Dan. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Foarte interesante amănunte...