AlegeriLocale2020/Olt: Două femei au fost alese primar în comunele Icoana şi Şopârliţa

AlegeriLocale2020/Olt: Două femei au fost alese primar în comunele Icoana şi Şopârliţa

Două femei au fost alese în funcţia de primar în judeţul Olt, la scrutinul de duminică, deşi numărul candidatelor pentru fotolii de primar a fost de ordinul zecilor, potrivit rezultatelor finale publicate de Autoritatea Electorală Permanentă.

Cele două femei care au obţinut mandate de primar în judeţul Olt sunt Gabriela-Mariana Ancuţa (PSD), la Icoana şi Marijana Trepăduş (PNL) Şopârliţa).

Gabriela-Mariana Ancuţa a obţinut duminică al doilea mandat consecutiv de primar al comunei Icoana, fiind realeasă cu 57,03% din voturile valabil exprimate. Ea a avut doi contracandidaţi: Valentin Miu (PNL, 29,52% din voturi) şi Gheorghe Perieţeanu (Pro România, 13,43% din voturi).

Şi în comuna Şopârliţa mandatul a fost câştigat de o femeie, Marijana Trepădus (PNL), care l-a învins pe primarul în funcţie Cristinel Neagu, candidat PSD.

Marijana Trepăduş a fost aleasă cu 62,79% din voturi. La funcţia de primar al comunei Şopârliţa au mai candidat: Cristinel Neagu (PSD, 34,44%); Viorel Stoica (ALDE, 2,51%) şi Mihai Zamfir (0,23%). AGERPRES

Sursa foto: Marijana Trepadus / Facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro