AlegeriLocale2020/Orban: Ţara asta are nevoie de o altă abordare la nivel naţional, la nivel judeţean şi la nivel local

AlegeriLocale2020/Orban: Ţara asta are nevoie de o altă abordare la nivel naţional, la nivel judeţean şi la nivel local

Premierul Ludovic Orban a afirmat vineri, la lansarea candidaţilor PNL din judeţul Mehedinţi, că România are nevoie de o altă abordare a administraţiei, atât la nivel naţional, cât şi în teritoriu.

"Ţara asta are nevoie de o altă abordare la nivel naţional, la nivel judeţean şi la nivel local. Este nevoie de oameni care ştiu cu adevărat să conducă, care au anvergură de om de stat sau de om care, într-adevăr, poate să ducă judeţul sau localitatea într-un proiect de dezvoltare care să aducă cu adevărat beneficii oamenilor", a declarat Orban, la Drobeta Turnu Severin.

Preşedintele PNL a susţinut că este nevoie de o altă abordare a administraţiei şi pentru a le crea condiţii tinerilor să rămână şi să se dezvolte în zonele în care au crescut.

"Ne pleacă copiii pe capete şi ne pleacă exact din zonele care sunt administrate de PSD, pentru că aici aproape că nu au niciun fel de şansă să se realizeze în viaţă. Nu găsesc un loc de muncă, nu pot să facă o afacere, nu găsesc un învăţământ de calitate (...) în foarte multe locuri. Nu pot, chiar şi dacă găsesc un loc de muncă, să facă cu adevărat o carieră fără să lustruiască ghete şi fără să intre în reţelele informale care de fapt conduc structurile publice în aceste judeţe sărace conduse de PSD. Lucrurile ăstea trebuie schimbate radical, sărăcia nu poate fi combătută cu minciună", a mai spus liderul liberal.

Premierul Ludovic Orban a participat, vineri, la prezentarea candidaţilor la alegerile locale din judeţul Mehedinţi. AGERPRES / (AS - autor: George Onea, editor: Marius Frăţilă, editor online: Ada Vîlceanu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Da, e țiitoarea...

2 Noile scenarii de la Washington cu invadarea Ucrainei de către Rusia

3 Așa o fi?

4 Țiitoarea lui Dragnea, audiată la DNA! / Ăsta să fie motivul despărțirii de fațadă?

5 VIDEO Priviți! Imagini de ultima oră cu forţele ruse masate la graniţa cu Ucraina