AlegeriSUA Trump difuzează în avans interviul pentru CBS, pentru a arăta cât de părtinitor este

AlegeriSUA Trump difuzează în avans interviul pentru CBS, pentru a arăta cât de părtinitor este

Preşedintele american Donald Trump a dat publicităţii joi, înainte de data stabilită pentru difuzare, un interviu pentru emisiunea "60 Minutes" de pe CBS, într-o tentativă de a arăta că jurnalistul care l-a intervievat a fost părtinitor, relatează dpa.

Trump a postat interviul de aproape 40 de minute cu jurnalistul veteran Lesley Stahl pe social media cu comentariul: "Uitaţi-vă la părtinirea, ura şi impoliteţea de care dau dovadă 60 Minutes şi CBS".

Preşedintele, care pare să fie într-o dispoziţie proastă în timpul interviului, se plânge în mod repetat că el primeşte "întrebări dure", în timp ce rivalul său democratic are parte de "mingi la fileu".

"Doar fiţi corect", îi spune Trump lui Stahl la începutul videoclipului postat pe reţelele sociale. "Aş vrea să-l intervievezi şi pe Joe Biden cum m-ai intervievat pe mine", adaugă el.

Media s-au "discreditat" atunci când l-au întrebat pe Biden despre aroma sa favorită de îngheţată, mai afirmă Trump.

De asemenea, preşedintele acuză emisiunea că îl acoperă pe Biden după ce jurnalistul îi spune: "Nu putem difuza lucruri pe care nu le putem verifica".

"A durat destul", a declarat Trump la finalul înregistrării făcute publice, punând capăt abrupt interviului şi plecând.

Trump a acuzat frecvent media americane că sunt părtinitoare cu Biden şi împotriva lui, dar publicarea unui interviu înaintea datei stabilite pentru difuzare, duminică, este o mişcare foarte neobişnuită.

Marţi, el a ameninţat că va da publicităţii copia Casei Albe a interviului mai devreme, "pentru ca oricine să poată vedea ce înseamnă ştirile părtinitoare şi false".AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Diva Bianca Drăgușanu, mesaje de tachinare pentru Alex Bodi, după ce a fost părăsit de Daria Radionova

3 PSD a „câștigat” Primăria Sectorului 1! Justiția paralelă a Partidului a găsit 1360 de voturi în plus pentru „…

4 Uite dovada măsluirii! / „Marele document” care a făcut vâlvă ieri a fost adăugat ulterior cu pixul în registrul…

5 Să nu uitați unde ați citit asta prima dată