ALERTĂ! Antena 3 a început INTOXICĂRILE! A rămas în tabăra Dragnea! Anunță că Ponta și Grindeanu vor să RUPĂ PSD!

ALERTĂ! Antena 3 a început INTOXICĂRILE! A rămas în tabăra Dragnea! Anunță că Ponta și Grindeanu vor să RUPĂ PSD!

Gata, Antena 3 și-a ales tabăra și a început să livreze intoxicări pe piață! Azi-noapte erau ca niște fașafereci, storși, cu priviri neghioabe. Nu primiseră azimutul. L-au primit. Și anunță, cu litere uriașe, că „Grindeanu și Ponta ar plănui ruperea PSD”. Doamne, ce imbecili! Se dau de gol cu următoarea precizare: „Sursele citate vorbesc de un soi de alianță Grindeanu-Ponta, dar nu a pentru a încerca să-l debarce pe Liviu Dragnea, ci pentru a rupe partidul.”

Antena 3/Surse: Grindeanu și Ponta ar plănui ruperea PSD

„Premierul Sorin Grindeanu împreună cu fostul prim-ministru Victor Ponta ar plănui ruperea PSD, potrivit unor surse politice citate de Antena 3.

Sorin Grindeanu ar fi început deja să lucreze la a rupe majoritatea, ca să nu treacă moțiunea de cenzură.

Sursele citate vorbesc de un soi de alianță Grindeanu-Ponta, dar nu a pentru a încerca să-l debarce pe Liviu Dragnea, ci pentru a rupe partidul.

PSD și ALDE depun luni moțiune de cenzură, potrivit unor surse politice citate de Antena 3.

Criza politică se amplifică, după ce președintele Klaus Iohannis aruncă înapoi mingea în curtea PSD: nu pot fi demarate procedurile pentru numirea unui alt premier atâta timp cât un prim-ministru este încă în funcţie. Iar soluţiile sunt doar două: fie premierul îşi dă demisia, fie este demis printr-o moţiune de cenzură. 

Este război total între Sorin Grindeanu şi Liviu Dragnea. Grindeanu refuză să plece din fruntea Guvernului, deşi Comitetul Executiv al PSD, prezidat de Dragnea, a decis să îi retragă sprijinul politic.”



Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa