ALERTĂ! Ce DIVERSIUNE pregătește PSD? Comunicat DUBIOS al Gabrielei Firea!

ALERTĂ! Ce DIVERSIUNE pregătește PSD? Comunicat DUBIOS al Gabrielei Firea!

ALERTĂ! Gabriela Firea: Sunt informații despre persoane infiltrate la proteste! Ce pregătesc pesediștii ca să spargă protestele? Să le distrugă credibilitatea și să mâzgălească?

Primarul Capitalei, Gabriela Firea a transmis duminică seară un comunicat de presă DUBIOS prin intermediul căruia face apel la vigilența instituțiilor statului cu atribuții în siguranța națională deoarece a primit informații privind infiltrarea unor persoane care doresc deturnarea protestelor.

"Conform prevederilor legale, primarul general are atributii si in ceea ce priveste siguranta cetateanului. Motiv pentru care am dispus convocarea de urgenta a ATOP - Autoritatea Teritoriala pentru Ordine Publica, in aceasta seara, avand informatii potrivit carora in cadrul mitingurilor neautorizate din Capitala, unul anuntat in mass-media de mai bine de 24 de ore ca fiind cel mai mare protest din perioada post-decembrista iar celalalt aparut spontan in ultimele ore, ar fi infiltrate persoane care apartin anumitor organizatii care doresc deturnarea manifestatiilor de la scopul initial.

Au aparut deja incidente, care se pot amplifica, in aceasta seara.

Am dispus alertarea, pentru astfel de situatii, a ambulantelor, structurilor ISU, a efectivelor Politiei Locale. Fac apel la institutiile abilitate ale statului cu atributii in siguranta nationala sa tina cont de acest semnal de alarma pe care il trag, avand in vedere ca pe teritoriul Capitalei sunt principalele institutii ale statului, ambasade, consulate, aproape 3 milioane de locuitori, studenti, turisti.

Ca primar general si roman sper ca finalul acestor manifestatii sa duca la intarirea increderii cetatenilor in institutiile democratice ale statului, sa pastram integritarea teritoriala si pacea in tara, intr-o perioada in care conflictele fac victime printre cetateni nevinovati atat in regiune, cat si in alte zone ale lumii", a spus Gabriela Firea în comunicatul de presă.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Atamanul și-a părăsit calul și nevasta pentru aventură, dar s-a întors acasă corect”

2 Cruzime fără margini a comandanților ruși

3 Peste 100 de soldaţi ai Gărzii Naționale a Rusiei, armata privată a lui Vladimir Putin, concediați după ce au refuzat să lupte ăn Ucraina!

4 Alertă în lumea interlopă! Se pregătește răzbunarea morții lui Emi Pian, șeful clanului Duduienilor?

5 Ursul-fantomă din Iași „rupe internetul”