ALERTĂ! Ce mai coace Dragnea? Oana Schmidt Hăineală a cerut încetarea detașării la Ministerul Justiției!

ALERTĂ! Ce mai coace Dragnea? Oana Schmidt Hăineală a cerut încetarea detașării la Ministerul Justiției!

ALERTĂ! Ce mai coace Dragnea? Oana Schmidt Hăineală a cerut încetarea detașării la Ministerul Justiției! Șefa Corpului de Control din Ministerul Justiției, Oana Schimidt Hăineală, a cerut încetarea detașării în MJ, urmând ca secția pentru procurori a CSM să se pronunțe joi asupra cererii. Nu este clar care sunt motivele plecării din minister.

 HotNews.ro a scris pe data de 3 ianuarie ca intre liderul PSD, Liviu Dragnea si fostul premier Mihai Tudose a avut loc, in ultima saptamana din 2017 un nou moment tensionat, generat intre altele de refuzul lui Tudose de a o reinstala in functia de secretar de stat la la Ministerul pe Oana Schmidt Haineala. Aceasta a castigat procesul impotriva deciziei CSM de incetare a detasarii la Ministerul Justitiei. Potrivit surselor HotNews.ro, Haineala si-ar fi dorit mai departe functia de secretar de stat in MJ. 

Oana Schimdt Haineala a fost secretar de stat in perioda ministeriatului lui Florin Iordache. A fost audiata ca martor in dosarul in care procurorii DNA au anchetat modul in care s-a dat OUG 13. Ancheta s-a oprit dupa decizia Curtii Constitutionale.

Oana Hăineală este, începând cu 2009, evaluator în cadrul Grupului de state împotriva corupţiei – GRECO.

A fost numită în funcţia de şef al Corpului de Control al Ministerului Justiţiei de Tudorel Toader în luna ianuarie a acestui an.

 
 



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina