ALERTĂ! CIRC în sediul PSD! Declarații de o imbecilitate greu de crezut din partea lui Ilan Laufer la adresa președintelui Iohannis!

ALERTĂ! CIRC în sediul PSD! Declarații de o imbecilitate greu de crezut din partea lui Ilan Laufer la adresa președintelui Iohannis!

ALERTĂ! CIRC în sediul PSD! Declarații de o imbecilitate greu de crezut din partea lui Ilan Laufer la adresa președintelui Iohannis! Ilan Laufer a declarat, marți seara, la sediul PSD, că președintele Klaus Iohannis a respins numirea sa în fruntea Ministerului Dezvoltării din antisemitism, el acuzându-l pe șeful statului că acesta este un gest dintr-un lung șir de acțiuni antisemite, inclusiv de sabotare a relațiilor cu Israelul

„Foarte important e că președintele Klaus Iohannis este etnic german și are o legatură dubioasă din toate punctele de vedere cu Forumul Democrat German din România, moștenitoarea unei organizații naziste, scoase în afara legii, conform Tratatului de la Paris, de la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial", (...) Nicolae Ceausescu a vandut evrei, azi am certitudinea ca si presedintele Iohannis a vandut un evreu roman. Nu stiu cui si nu stiu pe cati bani", a mai spus Ilan Laufer, anuntand ca va face plangere la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii.

„Dragi români, mă numesc Ilan Laufer, sunt cetățean român, din părinți români, născut la Maternitatea Polizu, nu departe de Guvernul României”, și-a început Laufer declarația.

El a susținut că a demonstrat în mediul privat și în mandatul său la Ministerul pentru IMM-uri ce calități are.

Ilan Laufer a afirmat că respingerea numirii sale de către Klaus Iohannis este neconstituțională și constituie ”nou act de antisemitism”. El l-a acuzat pe președinte că a contribuit inclusiv la sabotarea ședinței de Guvern comune România- Israel.

„Sunt îngrijorat de motivele reale care au stat la baza respingerii mele, atunci când m-a refuzat în funcția de vicepremier și ministru al Dezvoltării fără să motiveze această decizie, ceea ce este neconstituțional. consider că refuzul președintelui Iohannis în ceea ce mă privește este un nou act de antisemitism și vreau să atrag atenția asupra fenomenului neîncetat de antisemitism pe care l-a demonstrat neîncetat în ultimul an președintele Klaus Iohannis”, a afirmat Laufer, susținând că președintele a avut ”mai multe ieșiri împotriva evreilor și declarații antisemite”.

„Aceste atacuri antisemite sunt cu atat mai triste cu cat din familia mea au decedat 52 de persoane in Holocaustul din perioada celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Ii cer sa spuna motivele pentru care m-a respins: este vorba de motivul religios si faptul ca sunt evreu.”, a spus Ilan Laufer.

Ilan Laufer a mai spus că Iohannis a blocat numirea unui ambasador al României în Israel, dorind „să saboteze” relațiile cu această țară.

„Prin interpuși, a inițiat acțiuni de urmărire penală împotriva primului ministru Viorica Dăncilă după vizita acestuia în Israel și am informații certe că ar trebui și eu să mă aștept la același mod de acțiune în ceea ce mă privește – mai precis un dosar penal care se pregătește acuma pe repede-nainte la comanda președintelui”, a continuat Laufer șirul acuzațiilor.

Laufer a susținut și că președintele Iohannis i-a promis cancelarului Angela Merkel că va face tot posibilul să blocheze mutarea Ambasadei României în Israel de la Tel Aviv la Israel, proces „declanșat de Liviu Dragnea”.

„Prin refuzul unei persoane care se știe că are legături foarte bune cu Israelul și cu SUA, Klaus Iohannis întărește convingerea că dorește legături doar cu Berlinul”, a insistat Ilan Laufer, care a mai spus că ”atacurile antisemite” la adresa sa sunt cu atât mai dureroase cu cât din familia sa au decedat 52 de persoane în perioada Holocaustului din România.

„Foarte important e că președintele Klaus Iohannis este etnic german și are o legatură dubioasă din toate punctele de vedere cu Forumul Democrat German din România, moștenitoarea unei organizații naziste, scoase în afara legii, conform Tratatului de la Paris, de la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial",(...) Nicolae Ceausescu a vandut evrei, azi am certitudinea ca si presedintele Iohannis a vandut un evreu roman. Nu stiu cui si nu stiu pe cati bani", a mai spus Ilan Laufer, anuntand ca va face plangere la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii.

Inainte de a parasi sala in care citea declaratia de presa, Laufer a felicitat-o si pe Lia Olguta Vasilescu, a doua propunere facuta de PSD pentru Ministerul Dezvoltarii, respinsa astazi si ea de Klaus Iohannis pentru sefia Ministerului Transporturilor.

Laufer și-a citit declarația și a refuzat să răspundă întrebărilor jurnaliștilor.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu