ALERTĂ! Comunitatea Corupția ucide atrage atenția că „persoane infiltrate” la marșul de protest ar putea încerca deturnarea coloanei de manifestanți în direcția Palatului Cotroceni

ALERTĂ! Comunitatea Corupția ucide atrage atenția că „persoane infiltrate” la marșul de protest ar putea încerca deturnarea coloanei de manifestanți în direcția Palatului Cotroceni

ALERTĂ! Comunitatea Corupția ucide atrage atenția că „persoane infiltrate” la marșul de protest ar putea încerca deturnarea coloanei de manifestanți în direcția Palatului Cotroceni! Comunitatea Coruptia ucide atrage atentia, intr-o postare pe Facebook, ca exista riscul ca la marsul de protest programat sambata seara sa se incerce "deturnarea coloanei de manifestanti in directia Palatului Cotroceni prin infiltrarea unor persoane care sa sugereze aceasta directie, dar si prin alte metode care sa determine modificarea traseului".

Mesajul comunitatii Coruptia ucide:

E important sa tinem ochii deschisi si sa ne pastram prioritatile.

Dupa intalnirea cu grupurile care vin din tara si diaspora, ce ne propunem pentru protestul de astazi este:
18:00 Ne adunam in Piata Universitatii
19:30 Plecam in mars catre Casa Poporului (cu vizite la institutiile confiscate de catre majoritatea parlamentara (Avocatul Poporului, CCR, CNA)
21:00 Palatul Parlamentului

In seara aceasta protestam impotriva modificarilor legilor justitiei care au fost aprobate de Parlament si impotriva modificarilor codurilor penale care au fost anuntate. Nu uitam de codul fiscal sau de formularul 600, nici de criza economica in care coalitia de la guvernare a dus tara (puterea de cumparare a scazut dramatic din cauza inflatiei, cursul EURRON se afla la maxim istoric, peste 4.66, iar datoria externa a Romaniei a crescut cu 1.3 miliarde EUR in primele 10 luni ale lui 2017). Si nu uitam de dispretul pentru democratie si transparenta al PSD-ALDE-UDMR.

Schimbarea incepe cu noi si nu se termina niciodata. E un drum lung, iar perseverenta noastra in fata coruptiei le va da si celorlalti increderea si speranta ca puterea este de fapt in mainile noastre.

(Multumim grupului #REZISTENTA pentru acceptul de a prelua acest mesaj. Il sustinem in totalitate.)


Citește și:

populare
astăzi

1 „Dacă nu face față, poate să vină cu un coleg” / Săpunaru, umilit puțin de o fană a Rapidului...

2 Bianca Censori a făcut din nou furori în Italia...

3 Așa o fi? /

4 VIDEO „N-ai față pentru mașina aia”, „De unde ai avut banii?”

5 De citit...