ALERTĂ! Dementul a cedat nervos! Cu ce dracu mă ajută pe mine? Vorbiți cu Iohannis să mă împuște. Avertisment către Toader: Să revină cu picioarele pe pământ

ALERTĂ! Dementul a cedat nervos! Cu ce dracu mă ajută pe mine? Vorbiți cu Iohannis să mă împuște. Avertisment către Toader: Să revină cu picioarele pe pământ

ALERTĂ! Dementul a cedat nervos! Cu ce dracu mă ajută pe mine? Vorbiți cu Iohannis să mă împuște. Avertisment către Toader: Să revină cu picioarele pe pământ.
 
Liviu Dragnea a cedat nervos miercuri la Parlament când a fost întrebat de jurnaliști despre legea adoptată luni de Senat privind detenția la domiciliu pentru infractorii condamnați la maximum 5 ani de închisoare cu executare.

Întrebat dacă o astfel de soluție l-ar avantaja, având în vedere că a fost condamnat deja în primă instanță la 3 ani și jumătate de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman, Dementul a răspuns:

”Cu ce dracu să mă ajute pe mine, domnișoară? Cu ce mă ajută? M-am săturat de aceste minciuni. În afară de mine mai sunt oameni în țara asta? Pe ei îi întrebați, domnișoară? Sunt om și mi-ajunge. Mi-ajunge să tot răspund la aceste ărostii. Vorbiți cu Iohannis și cu haștagiștii să mă împuște. Ați ajuns oameni tineri să susțineți securiștii în țara asta”.

Totodată, Dragnea i-a transmis și un avertisment ministrului Justiției, Tudorel Toader, căruia i-a transmis să revină cu picioarele pe pământ.

”Adevăratul motiv pentru remaniere nu va fi OUG pentru amnistie și grațiere. Nu se pune problema remanierii lui Toader la ora asta. Sper ca toată lumea să revină cu picioarele pe pământ”, a spus Dragnea.

Senatul a adoptat luni, în calitate de primă cameră sesizată, modificarea legii privind executarea pedepselor (legea 254/2013) în sensul introducerii posibilității ca infractorii condamnați pentru fapte fără violență să facă închisoare la domiciliu, după ce Curtea Constituțională a respins parțial proiectul.

Cea mai importantă modificare adusă legii, la inițiativa senatorilor PSD, prevede că și infractorii care primesc până la 5 ani de închisoare cu executare pot sta acasă, fără niciun fel de supraveghere.

Astfel, la articolul 38 al legii a fost introdus alineatul 12:

Judecătorul de supraveghere a privării de libertate poate dispune executarea detenției la domiciliu fără sistem electronic de supraveghere în cazul în care persoana condamnată:

a) nu are rapoarte de abateri disciplinare;

b) are o pedeapsă care nu depășește 5 (cinci) ani.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Misterioasa avere de milioane de dolari, moștenită de Anamaria de la Ionela Prodan. Sora a renunțat la bani

2 VIDEO Imagini rare de pe linia frontului din Ucraina

3 VIDEO NGAD, avionul hibrid de luptă invizibil de generația a 6-a. Zboară în escadrilă de drone

4 Foarte interesante amănunte!

5 Ucraina a primit sistemul de apărare aeriană NASAMS care ar trebui să schimbe situația de pe câmpul de luptă