ALERTĂ! Draftul proiectului de SUSPENDARE a președintelui este pe biroul lui Tăriceanu de la Senat! Americanii au avut informații bune. O parte din PSD murmură a nemulțumire

Alertă! Draftul proiectului de suspendare a președintelui este pe biroul lui Tăriceanu de la Senat! Americanii au avut informații bune. O parte din PSD murmură a nemulțumire în legătură cu această nouă bătălie pe care ar trebui să o ducă partidul. Sursele noastre spun că Departamentul de Stat al SUA urmărește cu „atenție sporită”, demersurile privind „inițiativa de suspendare a șefului statului”.

Aceleași surse mai spun că Tăriceanu își va asuma în nume personal și în numele ALDE inițiativa de suspendare a președintelui Klaus Iohannis. Conform graficului făcut cu Dragnea, ședința de suspendare ar urma să aibă loc în jurul datei de 21 noiembrie. Însă în PSD sunt multe voci nemulțumite de acest demers și înțelegerea a fost ca Dragnea să nu iasă în față pe acest subiect. Cel mai probabil, de acest subiect se va ocupa la nivel comunicațional Olguța Vasilescu.

Vă ținem la curent.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 În ce țară trăim? Priviți, acestea sunt imagini din „Carrefour”, la Târgu-Mureș! / Produsele românești parcă ni…

2 Surse / Firea a încercat un scenariu lacrimogen cu ambulanța pe motiv de dosar la DNA privind spitalul Gomoiu

3 Birchall / Daţi share, să se ştie cine apără Secţia Specială moşită de Iordache, Toader și Savonea

4 „Cadou” de la PSD / Românii care s-au împrumutat în lei după ce politicienii au înlocuit ROBOR din calculul dobâ…

5 Document / Pacienții Covid au început să plece din spitale, începând de vineri / Statul rămâne fără instrumentul l…