ALERTĂ! Încep reținerile? Mihai Chirică, secretar de stat în MAI, pus deja sub acuzare, audiat de procurori în dosarul privind măcelul din 10 august

ALERTĂ! Încep reținerile? Mihai Chirică, secretar de stat în MAI, pus deja sub acuzare, audiat de procurori în dosarul privind măcelul din 10 august

ALERTĂ! Încep reținerile? Mihai Chirică, secretar de stat în MAI, pus deja sub acuzare, audiat de procurori în dosarul privind măcelul din 10 august.

Secretarul de stat Dan Mihai Chirica a mers marţi dimineaţă, la Parchetul General, pentru a fi audiat în dosarul violenţelor de la protestul diasporei. Acesta a stat la Parchet aproximativ 20 de minute, după care a plecat fără a discuta cu presa. 

Dan Mihai Chirica este acuzat că a susţinut intervenţia din Piaţa Victoriei, cu încălcarea legii, prin presiuni asupra prefectului. Concret, acuzaţia ar fi de instigare la abuz în serviciu. Chirica a stat în clădirea Parchetului aproximativ 20 de minute.

La ieşirea din instituţie acesta nu a vrut să dea nicio declaraţie. Ministrul Carmen Dan a lansat în ultimele zile mai multe acuzaţii la adresa preşedintelui Klaus Iohannis şi la adresa procurorului general, aceasta afirmând că Parchetul General s-a sesizat imediat ce şeful statului s-a pronunţat în ceea ce priveşte intervenţia brutală a jandarmilor în seara de 10 august.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”