ALERTĂ! Manifestații de susținere pentru președinte pe 20 iunie

ALERTĂ! Manifestații de susținere pentru președinte pe 20 iunie

Pe 20 iunie se vor organiza mai multe manifestatii pentru sustinerea președintelui Klaus Iohannis, in conditiile in care exista informatii aproape certe ca Liviu Dragnea va demara saptamana viitoare procedura de suspendare a presedintelui.

Astfel, pe 20 iunie, la ora 14:00, in fata Palatului Parlamentului, se va organiza o manifestatie in sprijinul sefului statului.

"Pe 20 IUNIE, incepand cu ora 14:00, haideti in fata Parlamentului Romaniei pentru a da un semnal de alarma fata de ceea ce pregateste PSD-ul: SUSPENDAREA presedintelui Klaus Iohannis! Este imperios necesar ca pe 20 iunie sa fim la Parlament, pentru ca este foarte probabil sa il suspende pe presedinte!", se arata pe pagina de Facebook a evenimentului numit  20 iunie, hai in strada! Vor suspendarea Presedintelui!

In afara acestui eveniment, se anunta inca unul incepand cu ora 12:00, care se numeste  Ultimatum pentru PSD! Poporul are ultimul cuvant! #luptam

"ULTIMATUM pentru DRAGNEA! PSD, luati aminte, daca incepeti procedura de supendare a presedintelui, nu o sa mai aveti unde sa va ascundeti de poporul roman! V-am auzit pe toti ca mergeti pana la capat, de data asta poporul spune #panalacapat. Noi avem ultimul cuvant! Pe 20 iunie, venim la CASA POPORULUI!", se arata pe pagina evenimentului.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…