ALERTĂ Aproape tot Guvernul este la sediul PSD! Ce caută scârba de Toader la ușa lui Dragnea?

ALERTĂ Aproape tot Guvernul este la sediul PSD! Ce caută scârba de Toader la ușa lui Dragnea?

ALERTĂ Aproape tot Guvernul este la sediul PSD! Ce caută scârba de Toader la ușa lui Dragnea? Întâlniri de ultimă ora la sediul PSD, unde se află Liviu Dragnea: Viorica Dăncilă, Carmen Dan, Eugen Teodorovici și Tudorel Toader au ajuns la partid.Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a ajuns joi la sediul PSD din Kiseleff, unde se află președintele PSD Liviu Dragnea, dar și fostul ministru al Justiției Florin Iordache. De asemenea, la sediul partidului tocmai au ajuns premierul Viorica Dăncilă, ministrul de interne Carmen Dan și ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici.

Nu e clar care e agenda discuțiilor dintre șeful PSD și miniștrii guvernului, dar Dragnea a presat constant executivul Dăncilă pentru o ordonanță de urgență pentru amnistie.

Dragnea a avut joi mai multe întâlniri la sediul partidului, printre care și cu unii primari de sector, în contextul în care 28 de lideri de organizații au semnat o scrisoare prin care îi cer acestuia să convoace Comitetul Executiv Național, potrivit unor surse politice.

Paul Stănescu, Niculae Bădălău și Mihai Tudose sunt cei care au inițiat demersul și au reușit să-i mobilizeze pe șefii de organizații. Semnatarii vor să dezbată în ședință modul în care este condus partidul și viitorul acestuia.

Liviu Dragnea i-a convocat la sediul partidului, în Kiseleff, pe șefii de organizații sub pretextul oficial de a vorbi despre organizarea referendumului pentru familia tradițională. Neoficial, sursele Hotnews.ro susțin că Dragnea încearcă să-și consolideze poziția de lider prin discuții și negocieri cu liderii de organizații.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Ucrainenii l-au aruncat în aer pe Krikulenko, fost deputat de Donețk, cu clubul său de noapte cu tot

2 E oficial! Gata, i-au izolat! 20.000 de soldați ruși sunt înconjurați la Herson! Ar putea fi cel mai mare măcel de după cel de-al Doilea Război Mondia…

3 Soldați ruși „eliberați de viață” după ce rezistența ucraineană le-a livrat plăcinte cu otravă de șobolani

4 ULTIMA ORĂ „Tot comandamentul armatei ruse s-a retras din Herson, s-a mutat pe malul stâng al râului Nipru”

5 Dragnea, gest de interlop. În noaptea nunții fiului său, „încins” de o melodie a lui Salam, a scos ceasul de la mână și i l-a dat manelistului...