ALERTĂ Bobonete, prins furtuna din Grecia, care a ucis oameni: „Am fost la un pas să o mierlim”

ALERTĂ Bobonete, prins furtuna din Grecia, care a ucis oameni: „Am fost la un pas să o mierlim”

Actorul Mihai Bobonete, care interpretează rolul lui Bobiţă în serialul „Las Fierbinţi“, a povestit pe Facebook despre furtuna devastatoare care s-a produs, miercuri, în peninsula Halkidiki, dar și în alte zone din Grecia, relatează  Protv.ro

Bobonete se află în această perioadă în vacanță în Grecia și spune că a fost ”la un pas să o mierlim” în timp ce stătea la o terasă, iar afară era furtună, însă ”în ultima secundă ne-am ridicat și ne-am adăpostit”.

”Ce să va mai spui? Nenorocire, așa ceva am mai văzut cu ochii mei, la Făcăieni prin 2000 și puțin, când împreună cu finul meu, am fost luați pe sus de prima tornadă făcută publică de pe la noi. Aici, în Grecia, am fost la un pas să o mierlim, pentru că tot insistam să stăm pe terasuca aia și să vedem ce se aude, era ca un șuierat așa ...

În ultima secundă ne-am ridicat și ne-am adăpostit.

Horror a fost, vânt cu peste 120km/h, ploaie extremă, copaci căzuți, acoperișuri smulse, garduri căzute, mașini luate pe sus, plaja nici nu zici că a fost... Acum suntem bine, să sperăm că nu se întoarce. Continuăm...” - a povestit Bobonete pe rețeaua de socializare.

Doi români și-au pierdut viața după ce acoperişul unui restaurant din Nea Plagia (regiunea Halkidiki ) s-a prăbuşit, informează Reuters. 



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...