ALERTĂ Cei care provoacă violențe sunt galeriile de fotbal mobilizate de PSD SURSE

ALERTĂ Cei care provoacă violențe sunt galeriile de fotbal mobilizate de PSD SURSE

Cei care provoacă violențe în Piața Victoriei sunt, cei mai mulți, ultrași din galeriile de fotbal mobilizate de PSD, în special de primarii de sectoare, au declarat pentru  G4Media.ro surse din partid. Antena 3 a anunțat pe surse încă din jurul orei 17.30 că galeriile de fotbal se îndreaptă spre Piața Victoriei.

”Iohannis este în stare să facă orice în această toamnă, să dea jos Guvernul, chiar și prin violență pentru ca această lege să nu intre în vigoare”, a declarat liderul PSD Liviu Dragnea, joi seară, la România TV, în timp ce prezenta prevederile noii legi a pensiilor.

”Eu sunt absolut convins ca in laboratoarele de la Cotroceni, unde se concep toate aceste proteste, absolut toate protestele, si toate actiunile, plecand de la plangerea penala de inalta tradare pana la inclusiv dosare facute liderilor politici, acel centru de comanda, acel laborator care da ordine la statul paralel sigur pregateste ceva foarte grav”, a  mai spus Dragnea joi seara la România TV.

„Orice, pentru a nu mai fi acest guvern. Si atunci au spus: singura noastra sansa, indiferent, chiar daca dam foc la tara, chiar daca destabilizam Romania, sa nu mai fie acest guvern, a mai spus liderul PSD.



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”