ALERTĂ Codrin Ștefănescu, la Brașov: PSD, singurul partid care se finanțează DOAR din buzunarele voastre!

ALERTĂ Codrin Ștefănescu, la Brașov: PSD, singurul partid care se finanțează DOAR din buzunarele voastre!

Tupeu de borfaș! Codrin Ștefănescu, la Brașov: PSD, singurul partid care se finanțează DOAR din buzunarele voastre! Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a susținut duminică la Brașov că formațiunea pe care o reprezintă este singurul partid românesc și singurul partid nefinanțat din străinătate.

„PSD este singurul partid românesc, nu este ca celelalte. Este singurul partid nefinanțat din străinătate, format din oameni normali. Nu uitați până după alegeri, suntem singurul partid care se bate pentru România. Suntem singurul partid care îi poate învinge pe ăștia cu sistemul lor toxic. Am venit la Brașov ca să dăm acest semnal”, a declarat Codrin Ștefănescu în cadrul unui miting al partidului, organizat în Piața Sfatului din Brașov.

Subvenția primită de PSD din bugetul de stat, doar în anul curent, 2019, va fi de 219 milioane lei! Adică peste 40 de milioane de euro!Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Cine era femeia găsită moartă într-un geamantan, în Oradea

2 Nea ăsta e comisarul de poliție Cosmin Popovici, cu apartament în Spania și nenumărate proprietăți în țară / Nu poate justifica 1,3 milioane lei

3 Andrei Caramitru / Ghinea, Barna, Drulă și Moșteanu. Cam ăștia. Plus Cioloș. Trebuie să plece…

4 Posibil război civil în Ucraina și un nou pas al Rusiei spre Gurile Dunării, două dintre consecințele înghețării ostilităților în țara vecină

5 Foarte interesante amănunte...