ALERTĂ Codrin Ștefănescu, la Brașov: PSD, singurul partid care se finanțează DOAR din buzunarele voastre!

ALERTĂ Codrin Ștefănescu, la Brașov: PSD, singurul partid care se finanțează DOAR din buzunarele voastre!

Tupeu de borfaș! Codrin Ștefănescu, la Brașov: PSD, singurul partid care se finanțează DOAR din buzunarele voastre! Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a susținut duminică la Brașov că formațiunea pe care o reprezintă este singurul partid românesc și singurul partid nefinanțat din străinătate.

„PSD este singurul partid românesc, nu este ca celelalte. Este singurul partid nefinanțat din străinătate, format din oameni normali. Nu uitați până după alegeri, suntem singurul partid care se bate pentru România. Suntem singurul partid care îi poate învinge pe ăștia cu sistemul lor toxic. Am venit la Brașov ca să dăm acest semnal”, a declarat Codrin Ștefănescu în cadrul unui miting al partidului, organizat în Piața Sfatului din Brașov.

Subvenția primită de PSD din bugetul de stat, doar în anul curent, 2019, va fi de 219 milioane lei! Adică peste 40 de milioane de euro!



Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?