ALERTĂ Codrin Ștefănescu, la un pas să bată un jurnalist! PSD Brașov a șters postarea de pe Facebook!

ALERTĂ Codrin Ștefănescu, la un pas să bată un jurnalist! PSD Brașov a șters postarea de pe Facebook!

Codrin Ștefănescu, la un pas să bată un jurnalist! PSD Brașov a șters postarea de pe Facebook! Codrin Stefanescu, isteric, la un pas sa-l ia la bataie pe un jurnalist: „Raspund cum vreau eu, nu faceti dialog cu mine. Rabdarea noastra a ajuns la maxim”. „Dvs. nu faceti dialog cu mine, asta e intrebare de jurnalist? Daca sunteti hastag Rezist va puneti aia cu #Rezist si cu asta gata! Raspund exact cum vreu eu, cum gandesc eu, cum vreau eu, nu cum vreti dvs. Situatia este foarte simpla, avem un grup de derbedei care este plimbat cu autocarul in toata tara, care ataca casele oamenilor, ale unor oameni importanti in stat. Si injura, arunca cu oua, cu mizerii. Rabdarea noastra a ajuns la maxim”, a spus Stefanescu, foarte agresiv. 

Inregistrarea cu incidentul a fost stearsa de PSD Brasov de pe pagina de Facebook.

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a avut duminica o reactie violenta la adresa unui jurnalist care l-a intrebat despre incidentul din Piata Sfatului, unde un membru PSD l-a atacat cu pumnii pe un protestatar. Stefanescu a zbierat la jurnalist si l-a acuzat ca face parte din „hastag Rezist”.

Intrebat cum comenteaza faptul ca un sustinator al PSD a atacat un protestatar, Stefanescu a incercat sa dea vina pe protestatarii #Rezist. Jurnalistul l-a intrerupt si i-a spus ca are „dovada” ca agresorul era membru PSD. Stefanescu si-a iesit din minti si a inceput sa strige catre jurnalist ca „raspund cum vreau eu”.

 „Aveti dovada celor de la hastag Rezist care pangaresc ministere din Romania, casele unor oameni”, a raspuns Stefanescu.

„Cazul asta nu are treaba cu #Rezist”, a rapuns jurnalistul.

„Dvs. nu faceti dialog cu mine, asta e intrebare de jurnalist? Daca sunteti hastag Rezist va puneti aia cu #Rezist si cu asta gata! Raspund exact cum vreu eu, cum gandesc eu, cum vreau eu, nu cum vreti dvs. Situatia este foarte simpla, avem un grup de derbedei care este plimbat cu autocarul in toata tara, care ataca casele oamenilor, ale unor oameni importanti in stat. Si injura, arunca cu oua, cu mizerii. Rabdarea noastra a ajuns la maxim”, a spus Stefanescu, foarte agresiv.

Inregistrarea cu incidentul a fost stearsa de PSD Brasov de pe pagina de Facebook.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Propagandiştii Kremlinului, supăraţi că tinerii ruşi nu vor să moară în războiul lui Putin: „Avem 150 de milioane de oameni. Câţi dintre ei luptă în D…

2 Aviația militară ucraineană a efectuat cel mai masiv atac de la începutul invaziei

3 The Times / Disperare la Kremlin! Armata Rusiei, aproape de o înfrângere umilitoare în sudul Ucrainei!

4 „Ucigașul de blindate” / Un sergent ucrainean a spulberat 16 „unități” ale armatei ruse, cu sistemele antitanc Stugna și Javelin

5 Era intimă cu Lavrov! / Jurnalista rusă Daria Aslamova, arestată pentru spionaj în Kosovo