ALERTĂ Codrin Ștefănescu, la un pas să bată un jurnalist! PSD Brașov a șters postarea de pe Facebook!

Codrin Ștefănescu, la un pas să bată un jurnalist! PSD Brașov a șters postarea de pe Facebook! Codrin Stefanescu, isteric, la un pas sa-l ia la bataie pe un jurnalist: „Raspund cum vreau eu, nu faceti dialog cu mine. Rabdarea noastra a ajuns la maxim”. „Dvs. nu faceti dialog cu mine, asta e intrebare de jurnalist? Daca sunteti hastag Rezist va puneti aia cu #Rezist si cu asta gata! Raspund exact cum vreu eu, cum gandesc eu, cum vreau eu, nu cum vreti dvs. Situatia este foarte simpla, avem un grup de derbedei care este plimbat cu autocarul in toata tara, care ataca casele oamenilor, ale unor oameni importanti in stat. Si injura, arunca cu oua, cu mizerii. Rabdarea noastra a ajuns la maxim”, a spus Stefanescu, foarte agresiv. 

Inregistrarea cu incidentul a fost stearsa de PSD Brasov de pe pagina de Facebook.

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a avut duminica o reactie violenta la adresa unui jurnalist care l-a intrebat despre incidentul din Piata Sfatului, unde un membru PSD l-a atacat cu pumnii pe un protestatar. Stefanescu a zbierat la jurnalist si l-a acuzat ca face parte din „hastag Rezist”.

Intrebat cum comenteaza faptul ca un sustinator al PSD a atacat un protestatar, Stefanescu a incercat sa dea vina pe protestatarii #Rezist. Jurnalistul l-a intrerupt si i-a spus ca are „dovada” ca agresorul era membru PSD. Stefanescu si-a iesit din minti si a inceput sa strige catre jurnalist ca „raspund cum vreau eu”.

 „Aveti dovada celor de la hastag Rezist care pangaresc ministere din Romania, casele unor oameni”, a raspuns Stefanescu.

„Cazul asta nu are treaba cu #Rezist”, a rapuns jurnalistul.

„Dvs. nu faceti dialog cu mine, asta e intrebare de jurnalist? Daca sunteti hastag Rezist va puneti aia cu #Rezist si cu asta gata! Raspund exact cum vreu eu, cum gandesc eu, cum vreau eu, nu cum vreti dvs. Situatia este foarte simpla, avem un grup de derbedei care este plimbat cu autocarul in toata tara, care ataca casele oamenilor, ale unor oameni importanti in stat. Si injura, arunca cu oua, cu mizerii. Rabdarea noastra a ajuns la maxim”, a spus Stefanescu, foarte agresiv.

Inregistrarea cu incidentul a fost stearsa de PSD Brasov de pe pagina de Facebook.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Der Spiegel / Iadul de după vindecare, mărturii. Prin ce pot trece tinerii după Covid și de ce se tem medicii c…

2 Să dea Dumnezeu ca acest om să nu aibă dreptate!

3 PSD, în pragul exploziei! Procurorii se pregătesc de reținerea „Rețelei Burci” / Cristian Burci, fugit acum în D…

4 Scandal de hărțuire sexuală la vârful PMP

5 Vicepreședintele Societății Române de Epidemiologie: E greu să porți mască? E mult mai greu intubat