ALERTĂ Comisia Europeană dezminte INTOXICĂRILE RTV privind o presupusă investigare a fostei șefe DNA în legătură cu imobile nedeclarate din SUA

ALERTĂ Comisia Europeană dezminte INTOXICĂRILE RTV privind o presupusă investigare a fostei șefe DNA în legătură cu imobile nedeclarate din SUA

ALERTĂ Comisia Europeană dezminte INTOXICĂRILE RTV privind o presupusă investigare a fostei șefe DNA în legătură cu imobile nedeclarate din SUA.
 
Un purtător de cuvânt al Comisiei Europene a declarat marți că Serviciul European de Acțiune Externă (EEAS) nu a realizat nici o investigație legată de Laura Codruța Kovesi privind existența unor presupuse imobile nedeclarate în SUA. Informația a fost prezentată de România TV, care a citat surse europene, și a fost preluată și dezbătută pe larg de Antena 3 și Luju.ro.

”No such investigations nor findings were made by the EEAS”, a spus un purtător de cuvânt al Comisiei Europene.

RTV a titrat marți, chiar în ziua audierii lui Kovesi în Parlamentul European, urmtoarele: ”Surse de la Bruxelles dezvăluie, pentru România TV, o informație-şoc în ziua audierii Laurei Codruța Kovesi pentru postul de procuror general european. Potrivit acestor surse, Kovesi ar avea mai multe rezidenţe în SUA. Astfel de verificari sunt facute de direcţia din cadrul servicului european de acţiune externă, o structură care îmbină informaţiile oferite de servicii din zona civila şi pe cele provenite din direcţia militara”.
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Premieră la Iași / Amanta cere daune morale de la soţie

2 Așa o fi?

3 Imaginea asta zace în căpuțul multor românași...

4 Fabrica de pitici pe creier a României / Păreloloaga Carmen Tănase, noi declarații imbecile despre vaccinați

5 Bă, ești nebun? / „Metoda rugăciunilor”, tactica prin care o bandă de „valori” a jefuit zeci de temple budiste d…