ALERTĂ Corina Crețu, răspuns dur după delirul lui Vâlcov! O întreabă pe Dăncilă de ce tace-n păpușoi!

ALERTĂ Corina Crețu, răspuns dur după delirul lui Vâlcov! O întreabă pe Dăncilă de ce tace-n păpușoi! Corina Crețu îi răspunde lui Darius Vâlcov: ”Am văzut că există un complot mondial. Nu am auzit nici o delimitare a premierului față de atacurile la Comisia Europeană”.

 Comisarul european Corina Crețu a comentat ironic luni declarațiile consilierului Darius Vâlcov, care spusese duminică la Antena 3 că ”sunt țări care nu vor ca România să aibă autostrăzi” și a cerut guvernului să depună proiecte la Comisia Europeană înainte de a acuza Bruxelles-ul că nu vrea să finanțeze proiecte.

 ”Sunt destul de tristă să văd această atitudine complotistă, am văzut aseară că există un complot mondial. Dar vedem în țările din jurul nostru că exista proiecte de autostrăzi realizate, alte țări construiesc”, a spus Corina Crețu la Oradea, unde a participat alături de primarul Ilie Bolojan la inaugurarea unui pod cosntruit din fonduri europene.

”Propun guvernului să depună proiecte și apoi să acuze Comisia Europeană că nu le implementează. Atât timp cât nu avem proiecte, cred că ar fi mai bine ca guvernanții să depună proiecte”, a mai spus comisarul european.

Corina Crețu a criticat și suita de atacuri la adresa Comisiei Europene și a spus că așteaptă să vadă dacă premierul va transmite miercuri, la întâlnirea cu colegiul comisarilor europeni, dacă aceasta e poziția oficială a statului român.

”Nu e prima oară când oameni din guvern sau din PSD atacă Comisia Europeană. Nu doar eu, ci și președintele Juncker a fost atacat, prim-vicepreședintele Timmermans e atacat și jignit în fiecare zi de membrii PSD, și Vera Jurova fost atacată. Guvernul României va fi miercuri la Bruxelles, va prezenta programul președinției (rotative a UE – n.red.) și aș invita-o pe doamna premier să facă precizări dacă atacurile la adresa Comisiei Europene reprezintă poziția oficială a statului, pentru că nu am văzut nici o delimitare, nici o dezavuare”, a mai declarat Corina Crețu la Oradea.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Citiți și voi ce măcel pun la cale Firea și Cercel!

2 ULTIMA ORĂ / Documentul care-l înfundă pe Arafat / Sursă: Procurorii DNA trebuie să facă un singur lucru

3 Amănunte / Fotografia a fost făcută luni în biroul premierului / Surse spun că autorul ar fi Ionel Dancă, șeful Ca…

4 Așa o fi? Șeful Cancelariei premierului prins într-o afacere patronată de controversatul șef de la Resurse Min…

5 BREAKING / Președintele interimar al Senatului, pesedistul Cazanciuc, cere CCR să îl scape pe Tăriceanu de cel m…

recomandări

Te ia DNA: BĂDULESCU ALINA

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

America literară - o hartă a celor mai bune cărți pentru fiecare stat - partea I