Alertă cu bombă la un mall din capitală. Oamenii au fost evacuați

Alertă cu bombă la un mall din capitală. Oamenii au fost evacuați

Autoritățile din București au intervenit de urgență, luni seară, după ce au primit o alertă cu bombă care a vizat un mall din capitală. Apelul la 112, care a anunțat amplasarea unui dispozitiv în Mega Mall București, a venit în jurul orei 22:00.

Alertă cu bombă la un mall din capitală. Oamenii au fost evacuați

Centrul comercial Mega Mall a fost evacuat de urgență după ce o persoană a sesizat existența unei bombe în incinta centrului comercial. Zeci de pompieri și polițiști au ajuns rapid la fața locului.

Luni seară, Mega Mall avea program normal de funcționare, până la ora 23:00. Sute de persoane care se mai aflau în mall, dar mai ales în sălile de cinema, au fost evacuate.

„Astăzi, 17 aprilie 2023, în jurul orei 22.00, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 9 a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, într-un centru comercial din Sectorul 2, ar fi fost amplasat un dispozitiv exploziv.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul secției pentru a lua primele măsuri. De asemenea, sunt prezenți specialiști pirotehniști pentru efectuarea de verificări specifice”, a transmis Poliția Capitalei, în comunicat.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cătălin Bordea s-a răzbunat pe fosta soție după ce a aflat cu cine îl înșela

2 Oana Zăvoranu, declarații cam picante despre amanta lui Alex Ashraf

3 Nici după 50 de ani nu s-a aflat cine e / Povestea bărbatului misterios care a sărit dintr-un avion deturnat, având la el 200.000 USD

4 VIDEO O persoană misterioasă a dat târcoale trupului lui DJ Lalla. Detaliul care ridică semne de întrebare privind decesul

5 Foarte interesante amănunte...