Alertă cu bombă la un mall din capitală. Oamenii au fost evacuați

Alertă cu bombă la un mall din capitală. Oamenii au fost evacuați

Autoritățile din București au intervenit de urgență, luni seară, după ce au primit o alertă cu bombă care a vizat un mall din capitală. Apelul la 112, care a anunțat amplasarea unui dispozitiv în Mega Mall București, a venit în jurul orei 22:00.

Alertă cu bombă la un mall din capitală. Oamenii au fost evacuați

Centrul comercial Mega Mall a fost evacuat de urgență după ce o persoană a sesizat existența unei bombe în incinta centrului comercial. Zeci de pompieri și polițiști au ajuns rapid la fața locului.

Luni seară, Mega Mall avea program normal de funcționare, până la ora 23:00. Sute de persoane care se mai aflau în mall, dar mai ales în sălile de cinema, au fost evacuate.

„Astăzi, 17 aprilie 2023, în jurul orei 22.00, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 9 a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, într-un centru comercial din Sectorul 2, ar fi fost amplasat un dispozitiv exploziv.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul secției pentru a lua primele măsuri. De asemenea, sunt prezenți specialiști pirotehniști pentru efectuarea de verificări specifice”, a transmis Poliția Capitalei, în comunicat.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...