ALERTĂ Dan Barna, ATAC fără precedent la Iohannis! „Este reprezentantul clasei politice care ne-a adus în această situație. Patru milioane de români sunt în afara României”

ALERTĂ Dan Barna, ATAC fără precedent la Iohannis! „Este reprezentantul clasei politice care ne-a adus în această situație. Patru milioane de români sunt în afara României”

ALERTĂ Dan Barna, ATAC fără precedent la Iohannis! „Este reprezentantul clasei politice care ne-a adus în această situație. Patru milioane de români sunt în afara României”.
 
Președintele USR, Dan Barna, candidatul comun al Alianței USR PLUS în alegerile prezidențiale din această toamnă, a declarat vineri, într-o conferință de presă la Sibiu, că actualul șef al statului, Klaus Iohannis, este reprezentatul clasei politice care vreme de 30 de ani a funcționat fără a avea legături cu oamenii, motiv pentru care patru milioane de români au plecat din țară.

”Președintele Iohannis este un om bun, dar este reprezentantul, și vreau să fiu foarte clar, este reprezentantul clasei politice care ne-a adus în această situație. Patru milioane de români sunt în afara României pentru că timp de 30 de ani clasa politică, toată – și de-o parte și de cealaltă – a funcționat în afara legăturii cu comunitatea”, răspuns Dan Barna unei jurnaliste care l-a întrebat ce are să-i reproșeze lui Klaus Iohannis, împotriva căruia candidează în alegerile prezidențiale.

Liderul USR i-a reproșat președintelui Iohannis și numirea în guvern a Ramonei Mănescu și a lui Nicolae Moga, despre care a spus că nu au pregătirea și calificarea necesare pentru a fi miniștri.

”Ce-ar fi de comentat aici? ”Nu comentez” cred că e un răspuns deja suficient. Este o deciizie pe care președintele a luat-o, și-a asumat-o. Sunt oameni care nu au pregătirea necesară și calificarea pentru aceste poziții, dar sunt oameni identici cu toți ceilalți membri ai guvernării actuale, Dăncilă. Nu este o surpriză că avem oameni incompetenți în guvernul României”, a spus Barna, întrebat cum comentează numirea de către Iohannis a celor doi.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 VIDEO Priviți aceste imagini apocaliptice cu pădurea care oferea protecție militarilor ucraineni în fața dronelor rusești...

4 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”