ALERTĂ Dăncilă are din nou protecție SPP! Un pic de MUIE pentru Dragnea de la Pahonțu!

ALERTĂ Dăncilă are din nou protecție SPP! Un pic de MUIE pentru Dragnea de la Pahonțu!

ALERTĂ Dăncilă are din nou protecție SPP! Un pic de MUIE pentru Dragnea de la Pahonțu! Premierul Dăncilă are din nou protecție SPP, în ciuda războiului total declanșat de Dragnea împotriva generalului Pahonțu. La ședința de guvern a venit cu aghiotant, relatează G4Media.ro.

Premierul Viorica Dăncilă are din nou protecție oferită de Serviciul de Protecție și Pază, în ciuda faptului că liderul PSD Liviu Dragnea a renunțat la serviciile de protecție acuzându-l pe generalul Lucian Pahonțu că s-ar implica jocuri politice și ar fi noul lider al ”statului paralel”. La ședința de guvern de miercuri, premierul Dăncilă a venit însoțită de un aghiotant al Serviciului de Protecție și Pază, după cum rezultă și din fotografia realizată de Inquam Photos (stânga).

 Premierul Viorica Dăncilă a anunţat pe 31 ianuarie 2018, la începutul şedinţei de Guvern, că a transmis SPP că renunţă la protecţie.

„Precizez că am transmis Serviciului de Protecţie şi Pază încă de luni seară că nu vreau să beneficiez de protecţie. Înţeleg că toţi miniştrii au aceeaşi opţiune”, a declarat Dăncilă.

Ea a subliniat că nu are o problemă cu ofiţerii sau cu instituţia. „Nu am nicio problemă cu ofiţerii SPP şi nici cu instituţia, însă aceasta este decizia mea”, a afirmat Viorica Dăncilă.

„Sunt şanse foarte mari să destructurăm acest sistem paralel. Nu Iohannis conduce statul paralel. El e o păpuşă, un beneficiar. Se pare că Pahonţu este liderul”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3 pe data de 27 decembrie, fără a prezenta însă vreo probă pentru a-și susține acuzațiile.

“Mult timp am făcut greşeală să spun că e o vorba de o inteligenţă malefică superioară. Nici vorbă e un grup de oameni care fac parte din această structură parastatală. Au două obiective – să facă bani nelegal şi să păstreze controlul pe toate instituţiile statului. Sigur stau în genunchi, fac sluj la orice entitate străină care poate avea o influenţă. Pahonţu le gândeşte. Sunt câţiva lideri politici care trebui blocaţi, condamnaţi”, a mai spus Dragnea la Antena 3.

Războiul cu șeful SPP a început însă în urmă cu un an.

Pe 29 ianuarie 2018, la Antena 3, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat că vicepremierul Paul Stănescu este cel care a denunţat o propunere venită din partea lui Lucian Pahonţu, şef al SPP.

„Mai mulţi colegi mi-au zis că şeful SPP-ului a fost implicat mai mult decât e cazul. Şeful SPP-ului n-are de ce să interacţioneze cu premierul sau cu membri ai Cabinetului. (…) Este un coleg de-al nostru – de mine s-a ascuns – Paul Stănescu, probabil că de aia are şi probleme acum sau poate că este o simplă coincidenţă. El a spus în mai multe întâlniri publice în ţară, la întâlniri ale CExN, că un bun prieten de-al lui a fost trimis de domnul Pahonţu, care a spus că nu vorbeşte în numele dumnealui – eu cred că vorbea doar în numele dumnealui – şi a spus că undeva prin martie eu o să fiu executat şi că dumnealui să stea deoparte că o să fie protejat şi chiar o să ajungă preşedintele partidului”, a afirmat preşedintele PSD.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Loredana a fugit cu „morcovul italian”?

2 Momentul în care Putin va ordona invadarea Ucrainei / Indiciile oferite de experți militari

3 VIDEO Priviți ce postează Armata Rusiei!

4 VIDEO Ea este „găuritoarea” de prezervative din Sibiu

5 Valentin Naumescu: Rusia a luat deja decizia privind Ucraina / Amănuntul uitat de mulți și invocat de profesor