ALERTĂ Delir în PSD! Dragnea, deranjat inclusiv de vizita Proastei la Tulcea, unde a jucat ping-pong!

ALERTĂ Delir în PSD! Dragnea, deranjat inclusiv de vizita Proastei la Tulcea, unde a jucat ping-pong!

ALERTĂ Delir în PSD! Dragnea, deranjat inclusiv de vizita Proastei la Tulcea, unde a jucat ping-pong! Liderul PSD, Liviu Dragnea, s-a arătat deranjat inclusiv de ultima vizită efectuată de premierul Viorica Dăncilă la Tulcea, în timpul căreia a jucat ping-pong cu șeful Poliției de Frontieră, fiind perceput ca încă un semn de autonomie, au declarat pentru G4Media.ro surse politice.

Nemulțumirile liderului PSD au fost generate însă în primul rând de refuzul premierului Dăncilă de adopta în Guverul OUG-urile de modificare a Codurilor Penal și de Procedură penală, cerute insistent de Dragnea și de alți lideri din partid. Dăncilă ar fi decisă să nu dea OUG-uri cerute de Dragnea, mai ales după avertismentele externe, inclusiv cu activarea articolului 7 împotriva României.

Liviu Dragnea a lansat marți seară câteva înțepături la adresa premierului Dăncilă pe subiectul OUG pentru modificarea codurilor penale, dar și în privința remanierii unor miniștri.

Întrebat de moderatorul RTV despre scandalul OUG pe codurile penale, Dragnea a spus că ”în partid s-a luat o decizie – sigur, pentru unii, facultativă: articolele din codurile penale declarate constituţionale să fie adoptate prin OUG. Ne-am lăsat păcăliți toți din partid de domnul Toader. Domnul Toader ne-a păcălit. Singur, nu singur, intenţionat, nu intenţionat… Ieși în ianuarie că adopți OUG, ridici scandalul până la cer, stăm în bătaia gloanțelor și din țară, și din străinătate, după care spui că nu se justifică urgența. S-a generat un scandal inutil”, a spus Dragnea la România Tv.

Ulterior, moderatorul l-a întrebat de ce nu a discutat cu premierul Dăncilă despre această situație, iar Dragnea a spus ironic că Dăncilă a fost mai mult plecată: „dumneaei a fost plecată din ţară. Eu am fost prin ţară. Nu ne-am mai întâlnit. Ne-am întâlnit doar o jumătate de oră înainte de evenimentul cu NATO de la Parlament”.

Și subiectul remanierilor a provocat înțepături din partea lui Dragnea la adresa premierului: ”Chiar nu-mi permit să intru în divergență cu dna prim-ministru (despre eventuala remaniere a miniștrilor Rovana Plumb și Natalia Intotero care candidează la europarlamentare – n.r.). Nu cred că este în regulă ca un membru al Cabinetului să meargă în campanie folosind infrastructura ministerului. Dacă e cazul să convocăm CEx pentru Rovana Plumb și Natalia Intotero care au cerut partidului să fie pe listă și acum au o problemă, discutăm. Dar nu cred că au o problemă”.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Apar amănuntele! / Vipera a arvunit bătăuși pentru a o pedepsi pe presupusa amantă a soțului! Unul dintre interl…

2 Incredibilele dezvăluiri ale unui fost ofițer britanic despre OZN-uri

3 Mari porcării se mai întâmplă în țara asta! Securiștii sunt încă la butoane

4 Așa o fi?

5 Mai există DNA?