ALERTĂ Dincă, dus la IML. Cică ar avea fracturi. Peste câte zile o să ni se spună că a „contactat o bacterie” în spital și se află în stare gravă?

ALERTĂ Dincă, dus la IML. Cică ar avea fracturi. Peste câte zile o să ni se spună că a „contactat o bacterie” în spital și se află în stare gravă?

ALERTĂ Dincă, dus la IML. Cică ar avea fracturi. Peste câte zile o să ni se spună că a „contactat o bacterie” în spital și se află în stare gravă? Gheorghe Dincă a fost dus joi dimineața la Institutul Național de Medicină Legală (INML) pentru realizarea unei expertize medicale după ce a acuzat că a fost bătut de anchetatori, anunță  G4Media.ro .

 El a fost adus miercuri la București și a fost internat la Spitalul Penitenciar Jilava pentru a fi evaluat psihiatric. Potrivit unor surse, el va rămâne aici aproximativ o săptămână, timp în care va primi și îngrijirile medicale solicitate. Bărbatul, în vârstă de 66 de ani, a acuzat dureri în piept și la nivelul coastelor, explicând că ar putea avea o fractură provocată de anchetatori. Suspectul crimelor din Caracal susține că atunci când oamenii legii au descins la locuința sa pentru percheziții, l-au lovit cu picioarele.

„A fost imobilizat, trântit și i s-au aplicat niște lovituri cu bocancii, dânsul spune că are fracturi costale și de stern. Va fi dus la investigații medicale. Dureri vă pot spune că a avut, că pe parcursul audierilor tresărea de durere și probleme de respirație”, a declarat, marți, avocatul lui Dincă, Bogdan Alexandru.

Evaluarea medico-legală psihatrică o vor face experții Institutului Național de Medicină Legală „Mina Minovici”. Deocamdată nu s-a stabilit dacă individul va fi dus la sediul INML sau vor merge specialiștii la Penitenciarul Jialava.

Surse judiciare au mai precizat pentru G4Media.ro că în perioada în care va sta în detenție la Jilava, Gheorghe Dincă va asista la perchezițiile informatice asupra celor trei telefoane mobile, ridicate de la casa sa din Caracal. Perchezițiile se vor face la sediul Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR).

Procurorii și polițiștii au găsit la casa lui Dincă un Samsung cu clapetă negru și albastru, un Alcatel de culoare negru și gri și un Nokia gri. Anchetatorii trebuie să stabilească de pe care dintre ele a făcut Alexandra apelurile la 112.

Gheorghe Dincă a reunoscut duminică ambele crime, atât în cazul Alexandrei, fata de 15 ani, cât și al Luizei, fata de 18 ani dispărută din luna aprilie.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia