ALERTĂ Dragnea și avocații vor boicota, luni, ședința de judecată! Judecătorii anunțaseră că este ultimul termen!

ALERTĂ Dragnea și avocații vor boicota, luni, ședința de judecată! Judecătorii anunțaseră că este ultimul termen! Nici Dragnea, nici avocații săi, nu se vor prezenta la termenul de luni în procesul în care a contestat condamnarea de 3 ani și șase luni primită în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman, spun surse din anturajul șefului PSD. Nu este exclus ca Dragnea să fie chiar plecat din țară, din motive medicale, susțin aceleași surse. El ar avea deja o trimitere pentru o „a doua opinie”, la o clinică privată din străinătate, însă nu este clar, în acest moment, dacă va părăsi țara sau nu.

La termenul din 18 aprilie, judecătoarele din completul de 5 de la Curtea Supremă le-au pus în vedere avocaților să vină pregătiți pentru a-și susține pledoariile finale. Dragnea ceruse, prin avocați, la termenul din februarie, să fie audiat. La termenul din 18 aprilie s-a „îmbolnăvit” subit și nu s-a prezentat. În schimb, a doua zi, l-a pus pe Iordache să conteste la CCR completurile de 3. Unul dintre aceste completuri de la Înalta Curte l-a condamnat anul trecut la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare.

Chiar nu vede nimeni în țara asta ce face acest nenorocit?

CCR a amânat pentru 19 aprilie discuția privind sesizarea lui Iordache pe completurile de 3 de la Curtea Supremă. Asta după ce falanga PSD de la CCR era pregătită să dea o soluție în favoarea lui Dragnea încă din 10. Culmea falsificării adevărului, Petre Lăzăroiu, judecătorul-raportor pe speța care-l interesează pe Dragnea, și-a motivat graba luării unei decizii tot pe motiv că se oprează la șale, ca Dragnea!

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Dan Barna, ÎNGROPAT de RISE Project: A folosit aceleași scheme ca Dragnea!

2 DOCUMENT / Lovitură de teatru în Dosarul Vâlcov!

3 Ce vremuri...Însă, la unii, coafura rezistă...

4 Bursa zvonurilor / Care sunt miniștrii care ar putea face parte din Guvernul Orban. Sighiartău, dat la o parte

5 BREAKING Savonea NU a reușit s-o impună pe procuroarea PSD la Secția Specială nici a 7-a oară!

recomandări

Te ia DNA: ENESCU ION

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Scene uimitoare filmate prin procedeu time lapse creează impresia unei alte lumi