ALERTĂ Marea campioană a României, Andreea Răducan, jignită și înjurată de postacii PSD după ce a îndemnat românii să voteze DA la referendumul președintelui!

ALERTĂ Marea campioană a României, Andreea Răducan, jignită și înjurată de postacii PSD după ce a îndemnat românii să voteze DA la referendumul președintelui!

ALERTĂ Marea campioană a României, Andreea Răducan, jignită și înjurată de postacii PSD după ce a îndemnat românii să voteze DA la referendumul președintelui! Andreeea Raducan, fosta mare campioana la gimnastica, a dat publicitatii un mesaj in care ii indeamna pe romani sa participe la referendumul pe justitie. „Sper ca ne-am invatat lectia si ca vom merge cu totii la vot in aceasta duminica, 26 mai. Si ca vom alege intelept pe cine trimitem sa ne reprezinte in Parlamentul European si ca vom raspunde cu ”da” la cele doua intrebari ale referendumului”, scrie Raducan. Imediat, postacii PSD au început s-o jignească și s-o înjure!

Mesajul Andreei Răducan:

„Dragi prieteni,

În urmă cu mai bine de doi ani, în 31 ianuarie 2017, mi-am exprimat poziția cu privire la aprobarea proiectului de lege privind grațierea (ordonanța 13). Vă mulțumesc tuturor celor care ați citit, înțeles și distribuit mesajul. Zilele trecute m-a întrebat cineva dacă am avut vreun regret că am scris acel mesaj. I-am răspuns că singurul regret pe care îl am, este acela că mesajul meu de atunci, este la fel de valabil și astăzi.

După doi ani și patru luni, ni se oferă șansa de a nu mai tolera hoția, furtul, minciuna, răspunzând la două întrebări: 1. Suntem de acord cu interzicerea amnistiei și grațierii pentru infracțiuni de corupție? 2. Suntem de acord cu interzicerea adoptării de către Guvern a ordonanțelor de urgență în domeniul infracțiunilor, pedepselor și al organizării judiciare și cu extinderea dreptului de a ataca ordonanțe direct la Curtea Constituțională?

Sper că ne-am învățat lecția și că vom merge cu toții la vot în această duminică, 26 mai. Și că vom alege înțelept pe cine trimitem să ne reprezinte în Parlamentul European și că vom răspunde cu ”da” la cele două întrebări ale referendumului. Stă în puterea noastră să demonstrăm că România este o țară care are oameni competenți și onești. Doar mergând la vot și exprimându-ne opțiunile putem avea conștiința împăcată că ne-am spus cuvântul referitor la direcția în care dorim să se îndrepte țara și, implicit, soarta noastră, a fiecăruia. Dacă nu ne asumăm nimic, și doar stăm în expectativă, dând vina pe unii și pe alții, nu se va întâmpla nimic. Alții au plătit cu viața pentru că au îndrăznit să-și spună punctul de vedere. Ca să vă reamintiți, faceți o vizită la Sighet, la Memorialul Victimelor Comunismului și al Rezistenței, un loc impresionant, unde veți vedea cum și-au găsit sfârșitul oameni extraordinari în temnițe, pedepsiți că au dorit să se exprime liber. Noi avem șansa la opinie și putem să decidem cine dorim să ne conducă. Haideți să mergem cu toții la vot dumincă, în 26 mai, cu asumare și încredere într-un viitor mai bun pentru noi și copiii noștri! #26mai#referendum #alegerieuroparlamentare #euyeslavot #demnitate.”

Emil Bobocea Și tu SECURISTĂ ? ? ? Și tu sorosistă ? ? ? Și tu vrei GHESTAPO de iresponsabilitate imbecilă judiciaristă poli-TROACĂ . Crezi că gimnastica dezvoltă neutronii la neuroni ? ? ? Să ai și tu cât decât habar de DREPT RESPONSABIL ȘI STATORNIC LA ABUZ ! ! !

Irina Klara Goje Andreea Răducan Rusine sa minti, faci politica lui Iohanis, a unui tradator , a unui corupt , unui presedinte care uraste poporul roman si Romania , a unui infatuat ! Nicio sportiva nu face politica ta si a lui Iohanis , tu crezi ca dai lectii poporului roman pe care il crezi imbecil , tu crezi ca milioane de oameni cinstiti nu vad ura si incompetența acestui Iohanis , tu ne dai lectii sa vedem ca este coruptie si trebuie sa votam sa nu mai avem , trebuia sa dea Iohanis exemplu: " pe mine , Iohanis sa nu ma mai considerati presedinte ca sunt corupt si urasc poporul roman " , cu el trebuia sa înceapă eradicarea nu cu un referendum de 2 bani , a scremut mult pana l_a conceput dar esti grozava ca i_ai sarit in ajutor , stii cu cine sa empatizezi , nu te apreciaza decat gasca pentru dorints de a face reclamă!

Elena Balta Stai!!Nu ești tu aia căreia i se retras medalia de aur de la olimpiadă pe motiv de ...substanțe interzise?Tu ești,acum înțeleg !!

Betty Petrila Cred ca iti lipsesc cativa neuroni daca iti inchipui ca vrajeala asta de referendum o sa schimbe ceva. De fapt, nici tu nu crezi, dar asta e ordinul primit. Pacat de tine ca te compromiti in halul asta. Pentru ca esti mare #rezist, ai unfollow de la mine. Nu e nevoie sa ne dai tu lectii si sa ne spui ce sa facem, stim si noi singuri. Mai bine ti-ai vedea de federatie, si asa ati dus gimnastica romaneasca de rapa. De la cineva care te-a admirat si care a fost la lansarea cartii tale.





Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

4 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

5 Foarte interesante amănunte...