ALERTĂ Marian Godină, dezvăluiri incredibile despre anchetarea polițistului care l-a dat în vileag pe pesedistul „pula mea”!

ALERTĂ Marian Godină, dezvăluiri incredibile despre anchetarea polițistului care l-a dat în vileag pe pesedistul „pula mea”!

ALERTĂ Marian Godină, dezvăluiri incredibile despre anchetarea polițistului care l-a dat în vileag pe pesedistul „pula mea”!

Marian Godina anunta ca polițistul care l-a filmat pe pesedistul Lucian Radulescu este in acest moment anchetat de superiorii de la IPJ Prahova. Ei fac „verificari” privind modul in care filmarea a ajuns in spatiul public.

Politistul este tratat cu duritate de sefii sai, informeaza Godina. Acesta mai spune ca Lucian Radulescu era foarte bine primit de comandantii de la IPJ Prahova. „Am auzit ca atunci cand venea pe la inspectorat sa dea declaratii intr-un dosar, consilierului parlamentar i se adresau sefii de pe acolo cu ‘Lucica’. Mai ca nu-mi vine sa cred asa ceva!! Oare d-aia isi permitea sa arunce cu legitimatia? O fi adevarat oare? Faceti niste verificari?”, scrie Godina pe Facebook.

Postarea integrală:

„Agitație pe la IPJ Prahova
Biroul Control Intern face verificări pentru a afla cum a ajuns filmarea de ieri în spațiul online.
Un ofițer de acolo, probabil mai zelos el așa de fel, îl audiază pe colegul polițistului care a filmat ieri și, văzându-l agent cu o singură tresă, îl ia tare și îi spune că poate vrea să fie audiat cu "întrebare și răspuns".
Domnule ofițer, nu știu dacă ați avut vreodată ocazia să audiați un infractor. Dar dacă ați avea, sunt sigur că ăluia nu ați avea curaj să-i vorbiți pe asemenea ton. Probabil că v-ar trimite să-i aduceți apă și mâncare.
Dar e mai ușor să audiați polițiști, așa-i? Ei sunt cuminți și politicoși, iar dacă mai sunt și la început de carieră, aveți și mai mult curaj.
Tare aș vrea să mă audiați și pe mine, așa pe model "întrebare și răspuns". Să vedeți ce răspunsuri încuietoare v-aș da. Sunt tare curios cum v-ați permite să-mi vorbiți.
Vă interesează cum a ajuns filmarea aia în spațiul online? E simplu. Mi-a trimis-o colegul care a realizat-o cu un bodycam cumpărat de el, pentru a se proteja de tot felul de situații. Ieri se temea de influența acelui om, de aceea a vrut ca filmarea să fie mediatizată.
Eu am luat filmarea și am postat-o. Să vă explic și ce butoane am apăsat, domnule "anchetator" și "investigator de cazuri complexe"? Vreți să mă audiați și pe mine să vă explic mai frumos? O să stau cu mânuțele la spate, o să aștept întrebarea și am să vă dau răspunsul. Dar să nu mă luați tare, să nu mă pierd.
Aaa...și să nu uit.
Am auzit că atunci când venea pe la inspectorat să dea declarații într-un dosar, consilierului parlamentar i se adresau șefii de pe acolo cu "Lucică". Mai că nu-mi vine să cred așa ceva!! Oare d-aia își permitea să arunce cu legitimația?
O fi adevărat oare? Faceți niște verificări?”

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Document / Fugarul Rizea a dezvăluit personajul care l-a „pensionat” pe Crin Antonescu!

2 FOTO Acesta este Hunter Biden... Băiatul are probleme...

3 Marian Godină îi dă replica Patriarhului Daniel: „Să înțeleg că Sf. Dimitrie n-a văzut 30 de ani cum trăiau ro…

4 Cine este senatorul PSD, Ion Ganea, care a dat peste cap planurile lui Marcel Ciolacu de a amâna alegerile: Fo…

5 ULTIMA ORĂ Dispar sistemele IT ale ministerelor și agențiilor guvernamentale, administrația centrală se va mut…