ALERTĂ Marian Neacșu, AUDIAT la DNA în dosarul lui Mircea Drăghici, trezorierul PSD acuzat că a delapidat banii partidului

ALERTĂ Marian Neacșu, AUDIAT la DNA în dosarul lui Mircea Drăghici, trezorierul PSD acuzat că a delapidat banii partidului

ALERTĂ Marian Neacșu, AUDIAT la DNA în dosarul lui Mircea Drăghici, trezorierul PSD acuzat că a delapidat banii partidului. Marian Neacșu, fostul secretar general al PSD și actual membru al Pro România, a venit miercuri la DNA, unde, potrivit surselor G4Media.ro, a fost citat ca martor în dosarul în care Mircea Draghici, trezorierul PSD, este acuzat de procurori că ar fi delapidat banii partidului.

Neacșu era secretarul general al PSD când au avut loc faptele incriminate de procurorii DNA. El a fost exclus din PSD după ce a semnat scrisoarea împotriva lui Liviu Dragnea.

Reamintim că Drăghici a fost pus sub urmărire penală marți de către DNA pentru delapidare și utilizarea subvențiilor primite de PSD din bani publici în alte scopuri decât cele pentru care au fost acordate.

DNA susține, într-un comunicat de presă, că ”în calitate de trezorier al unui partid (PSD – n. red.), având atribuții de gestionare și administrare a bunurilor și fondurilor bănești aparținând formațiunii politice respective, suspectul și-ar fi însușit suma de 380.000 euro prin încheierea unui contract de închiriere a unui imobil, având un caracter simulat, folosind astfel suma de bani provenită din subvenții în alte scopuri decât cele pentru care au fost acordate, respectiv pentru plata parțială în proporție de peste 2/3 a unui imobil”.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Au dat-o la ziar! / „Nu mai urla când faci sex!” / Anunțul pus pe ușa unui apartament din Turda

2 Ce ne așteaptă după ciclonul polar. Vreme siberiană în România: când se mai anunță căderi masive de zăpadă

3 Medic pediatru din Timișoara prins sub un pod în compania unui adolescent de 16 ani. Băiatul avea șlițul desfăcut

4 Foarte interesant! / De ce a venit șeful KazMunaiGaz, patronul Rompetrol, în România

5 Victor Pițurcă și șeful Romarm au fost reținuți de DNA