ALERTĂ Marian Neacșu, AUDIAT la DNA în dosarul lui Mircea Drăghici, trezorierul PSD acuzat că a delapidat banii partidului

ALERTĂ Marian Neacșu, AUDIAT la DNA în dosarul lui Mircea Drăghici, trezorierul PSD acuzat că a delapidat banii partidului

ALERTĂ Marian Neacșu, AUDIAT la DNA în dosarul lui Mircea Drăghici, trezorierul PSD acuzat că a delapidat banii partidului. Marian Neacșu, fostul secretar general al PSD și actual membru al Pro România, a venit miercuri la DNA, unde, potrivit surselor G4Media.ro, a fost citat ca martor în dosarul în care Mircea Draghici, trezorierul PSD, este acuzat de procurori că ar fi delapidat banii partidului.

Neacșu era secretarul general al PSD când au avut loc faptele incriminate de procurorii DNA. El a fost exclus din PSD după ce a semnat scrisoarea împotriva lui Liviu Dragnea.

Reamintim că Drăghici a fost pus sub urmărire penală marți de către DNA pentru delapidare și utilizarea subvențiilor primite de PSD din bani publici în alte scopuri decât cele pentru care au fost acordate.

DNA susține, într-un comunicat de presă, că ”în calitate de trezorier al unui partid (PSD – n. red.), având atribuții de gestionare și administrare a bunurilor și fondurilor bănești aparținând formațiunii politice respective, suspectul și-ar fi însușit suma de 380.000 euro prin încheierea unui contract de închiriere a unui imobil, având un caracter simulat, folosind astfel suma de bani provenită din subvenții în alte scopuri decât cele pentru care au fost acordate, respectiv pentru plata parțială în proporție de peste 2/3 a unui imobil”.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?