ALERTĂ Mario Mocan, mesaj devastator pentru PSD din diaspora! „Ne-ați trimis forțat în pribegie, noi vă trimitem la pușcărie”

ALERTĂ Mario Mocan, mesaj devastator pentru PSD din diaspora! „Ne-ați trimis forțat în pribegie, noi vă trimitem la pușcărie”

ALERTĂ Mario Mocan, mesaj devastator pentru PSD din diaspora! „Ne-ați trimis forțat în pribegie, noi vă trimitem la pușcărie”.

Doamna  #Dancilă  “ ăștia “ îs viitorul  #României  nu clica ta de la  #Dragnea  de pe moșie, pentru ei luptăm, ca să nu mai treacă prin ce am trecut noi.

Ne-ați trimis forțat in pribegie, noi vă trimitem la pușcărie, e dreptatea noastră hoții ca voi trebuie să plătească ! Noi suntem pe meleaguri străine dar cu sufletul și inima suntem tot  #Acasă .

Ați crezut că puteți fura și distruge tot ce înseamnă românesc , noi vă zicem  #STOP

Pe 22/23/24 Noiembrie  #Diaspora  va  #VOTA  majoritar împotriva  #CiumeiRoșii  și veți fi doar o pată neagră in Istorie !

#NuCedăm   #IeșimLaVOT   #RestartRomânia

Dăncilă s-a referit la românii din diaspora folosind apelativul „ăștia”: Chiar dacă s-a deplasat în țări cu diasporă mare, Iohannis nu s-a întâlnit cu ăștia

La conferința de marți a Vioricăi Dăncilă s-a înregistrat un moment bizar în care fostul premier s-a referit la românii din Diaspora folosind termenul „ăștia” în loc de ”aceștia”:

”Am implementat programul Start-up diaspora, am implementat programul de facilități pentru agricultură, am facilitat votul în diaspora, astfel încât să poată vota trei zile și prin corespondență. Iohannis nu a avut nici măcar o deplasare pentru românii din diaspora. Chiar dacă s-a deplasat în țări cu diasporă mare, nu s-a întâlnit cu ăștia și nu a vorbit ce face pentru ca ei să se întoarcă acasă”, a declarat Dăncilă în cadrul conferinței de marți seară.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...