ALERTĂ Mobilizare fără precedent a protestatarilor anti-PSD la Iași! „Vom riposta ca în 20 aprilie”

ALERTĂ Mobilizare fără precedent a protestatarilor anti-PSD la Iași! „Vom riposta ca în 20 aprilie”

ALERTĂ Mobilizare fără precedent a protestatarilor anti-PSD la Iași! „Vom riposta ca în 20 aprilie”. Comunitatea Reset, grupul de ieseni care a organizat protestul anti-Dragnea de la sfarsitul lunii aprilie, anunta cu putin timp inainte de mitingul PSD de la Iasi ca „vom riposta ca in 20 aprilie”. Protestatarii au de gand sa ajunga chiar si aproape de scena.

„Vom riposta ca in 20 aprilie. Indiferent unde vom fi, mai aproape sau mai departe de scena, haideti sa ne strigam nemultumirea cu o singura voce, in mod pasnic”, scrie Reset pe Facebook.

Postarea integrală:

„Mai e puțin mai e un pic,
Până la marele #nimic!

Astăzi, 9 mai, nu este Ziua Europei, nici Ziua Independenței, ci ziua în care întâiul infractor al țării, iute-mâniosul Dragnea revine la Iași pentru a-și spăla imaginea șifonată pe 20 aprilie. Este gestul unui mărunt băiețaș de cartier care, după a încasat-o scurt și elegant, cheamă întăriri și promite răzbunare.

Vom riposta ca în 20 aprilie. Indiferent unde vom fi, mai aproape sau mai departe de scenă, haideți să ne strigăm nemulțumirea cu o singură voce, în mod pașnic.

Orice act de violență ajută doar PSD și Dragnea, creând un prilej perfect pentru a se victimiza.”


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis