ALERTĂ Mobilizare fără precedent a protestatarilor anti-PSD la Iași! „Vom riposta ca în 20 aprilie”

ALERTĂ Mobilizare fără precedent a protestatarilor anti-PSD la Iași! „Vom riposta ca în 20 aprilie”

ALERTĂ Mobilizare fără precedent a protestatarilor anti-PSD la Iași! „Vom riposta ca în 20 aprilie”. Comunitatea Reset, grupul de ieseni care a organizat protestul anti-Dragnea de la sfarsitul lunii aprilie, anunta cu putin timp inainte de mitingul PSD de la Iasi ca „vom riposta ca in 20 aprilie”. Protestatarii au de gand sa ajunga chiar si aproape de scena.

„Vom riposta ca in 20 aprilie. Indiferent unde vom fi, mai aproape sau mai departe de scena, haideti sa ne strigam nemultumirea cu o singura voce, in mod pasnic”, scrie Reset pe Facebook.

Postarea integrală:

„Mai e puțin mai e un pic,
Până la marele #nimic!

Astăzi, 9 mai, nu este Ziua Europei, nici Ziua Independenței, ci ziua în care întâiul infractor al țării, iute-mâniosul Dragnea revine la Iași pentru a-și spăla imaginea șifonată pe 20 aprilie. Este gestul unui mărunt băiețaș de cartier care, după a încasat-o scurt și elegant, cheamă întăriri și promite răzbunare.

Vom riposta ca în 20 aprilie. Indiferent unde vom fi, mai aproape sau mai departe de scenă, haideți să ne strigăm nemulțumirea cu o singură voce, în mod pașnic.

Orice act de violență ajută doar PSD și Dragnea, creând un prilej perfect pentru a se victimiza.”

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Cu ăștia vrea Rusia să cucerească Ucraina?

2 VIDEO „Cernobîlul zburător”, gata de lansare / Putin va fi ucis de generali dacă dă ordinul

3 I-a condamnat la moarte / Putin a refuzat cererea comandanților ruși de retragere din orașul Herson, într-un mod ordonat, pentru salvarea vieților solda…

4 ULTIMA ORĂ Doi bătrâni din București, de 90 și 89 de ani, soț și soție, s-au aruncat de la etajul 7 al blocului în care locuiau

5 Cum au descoperit serviciile secrete „cârtița” rușilor din guvernul Ucrainei