ALERTĂ Momente halucinante la Antena 3! Dăncilă, „trasă la răspundere” după ce a încălcat linia Propagandei PSD impusă de Dragnea!

ALERTĂ Momente halucinante la Antena 3! Dăncilă, „trasă la răspundere” după ce a încălcat linia Propagandei PSD impusă de Dragnea!

Momente halucinante la Antena 3 după ce Dăncilă a spus că votează la referendum și că stabilirea candidatului PSD la prezidențiale se va face în partid, nu la televizor, așa cum a anunțat Dragnea!

Viorica Dăncilă „a fost trasă la răspundere”, miercuri după-amiază, la Antena 3 după cele trei poziționări reci la adresa lui Liviu Dragnea din cursul dimineții. Dăncilă a respins acuzațiile că ar încerca o apropiere de Iohannis prin participarea la referendum, spunând că e premierul căruia președintele i-a cerut cel mai des demisia. Viorica Dăncilă a mai spus că nu are ”nici o divergență” cu Dragnea, dar a admis că are ”opinii diferite care se încadrează în spiritul democrației”.

Dăncilă și-a menținut declarația că va vota la referendum, dar a spus că nu a anunțat modul în care va vota. Premierul a mai spus că va respecta linia stabilită în partid. Întrebată de Oana Stancu de ce votează la referendum, ajutând astfel la atingerea pragului de participare (30%), Dăncilă a evitat un răspuns clar, spunând că ”ce se va decide va respecta și președintele executiv al partidului. Nu voi ieși public să spun cum voi vota”.

Întrebată cum răspunde acuzațiilor că se poziționează împotriva lui Liviu Dragnea, pe linia foștilor premieri Grindeanu și Tudose, Dăncilă a spus: ”Exclus. Prin tot ce am făcut e clar că acest lucru nu poate fi luat în calcul. Cred că nu m fost un premier căruia președintele Iohannis să-i ceară de mai multe ori demisia. De exemplu, la summitul de la Sibiu nu am fost invitat… Cine vrea să ducă gândurile în această direcție e o pistă falsă. Nu am dat vreodată vreun motiv să se creadă că m-aș duce spre președintele Iohannis… Sunt atasată acestui partid, sunt de 25 de ani membru. Mereu am acționat conform deciziilor. Dar când ai o opinie proprie, ea trebuie ascultată de ceilalți”.

Întrebată dacă are divergențe cu Liviu Dragnea, Dăncilă a spus: ”Nu am nici o divergență cu președintele Liviu Dragnea. Ne-am consultat pe multe obiective din programul de guvernare, nu poate exista o divergență. Că sunt situații cu opinii diferite, ele se încadrează în spiritul democrației, dar asta nu înseamnă scindare în PSD. Am o bună relație cu Liviu Dragnea”.

Întrebată dacă are rezerve față de candidatura la președinție a lui Liviu Dragnea, Dăncilă a spus: ”Nu, nu e o rezervă. Nu am avut o discuție, nu stiu care e opinia sa. Nu am avut o discuție legată de acest aspect. Nu am auzit dorința de a candida. Era normal să am o poziție rezervată până își anunță opțiunea. Cred că va avea o discuție cu membrii CEX. Toate deciziile le-am luat în partid, în Comitetul Executiv. Am convingerea că va discuta cu colegii de partid. Nici nu știm care e dorința sa. Cred că va discuta cu noi toți și apoi va anunța decizia”.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Liviu Avram spune adevărul: Dragă bugetarule, tu te bucuri, dar salariul tău de azi îmi omoară mie pensia de m…

2 Liviu Avram / Când mai auziți vreun pesedist că îngână șlagărul „Noi am mărit salarii”, onorați-l cu un scuipat…

3 Vela, dormi? / Un pompier din București, cercetat disciplinar după ce l-a criticat pe Arafat pe Facebook: Stop s…

4 Firma de bodyguarzi a lui Sorin Ovidiu Bălan, vedetă a Antenei 3, țeapă de milioane de euro trasă statului rom…

5 Dezvălurile uluitoare ale polițistului care a salvat dosarul Caracal. Secretele „casei groazei” și ale cercetă…

recomandări

Te ia DNA: Toma Vărgatu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Da, pisica asta chiar există