ALERTĂ Nicușor Constantinescu, 10 ani de închisoare! DEFINITIV!

ALERTĂ Nicușor Constantinescu, 10 ani de închisoare! DEFINITIV!

ALERTĂ Nicușor Constantinescu, 10 ani de închisoare! DEFINITIV! 

Nicușor Constantinescu, fost președinte al Consiliului Județean Constanța, a fost condamnat, joi, la 10 ani de închisoare cu executare. Decizia ICCJ este definitivă.

Nicușor Constantinescu a fost condamnat în primă instanță la 15 ani de închioare, dar a făcut apel. Iată că, astăzi, judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție au decis să-l condamne, definitiv, la 10 ani de închisoare cu executare.

Fostul președinte al CJ Constanța a fost găsit vinovat de șase infracțiuni de abuz în serviciu, spălare de bani și constituire de grup infracțional.

Procurorii au dovedit că el a dispus efectuarea unor plăți nelegale în valoare de peste 5 milioane de euro către mai multe instituții aflate în subordinea Consiliului Județean Constanța.

Aceasta este a doua decizie definitivă de închisoare cu executare pe numele lui Nicușor Constantinescu. El a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare cu executare într-un dosar al retrocedărilor în care Radu Mazăre, fost primar al Constanței, a fost condamnat la 9 ani de închisoare cu executare.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu