ALERTĂ Nou PROTEST în București! Lanț UMAN de șase kilometri anunțat pe 30 martie!

ALERTĂ Nou PROTEST în București! Lanț UMAN de șase kilometri anunțat pe 30 martie!

ALERTĂ Nou PROTEST în București! Lanț UMAN de șase kilometri anunțat pe 30 martie! Comunitatea Coruptia Ucide anunta un nou protest de amploare impotruva Regimului Dragnea. De data aceasta, protestatarii vor forma un lant uman de peste sase kilometri, intre Piata Universitatii si Spitalul Marie Curie din Bucuresti.

„Jos Clanul Dragnea ca sa reconstruim Romania!”, se intituleaza noul protest. Fiecare dintre cele doua capete ale lantului uman are  o simbolistica aparte. „Ne vom prinde mana cu mana, intr-un lant uman care porneste de la Piata Universitatii din Bucuresti, simbolul eliberarii Romaniei de sub teroarea comunista, si pana la Spitalul Marie Curie, acolo unde se construieste pentru prima data un spital la care statul nu are nici o contributie, simbol a ceea ce putem face cu banii nostri daca nu sunt furati si daca ne unim mintile si fortele!”, anunta Coruptia Ucide.

 Iata mesajul integral:

„#noireconstruimromania #construimfaraei #lantuman

Vino pe 30 martie in Bucuresti sa facem cel mai mare lant uman construit vreodata de romani! Noi suntem cei care construim Romania – cu truda noastra, din banii nostri pe care Clanul Dragnea ii fura sistematic de ani de zile, din banii trimisi acasa de milioanele de romani plecati din tara!

Sambata, 30 martie, la ora 18:00, ne vom prinde mana cu mana, intr-un lant uman care porneste de la Piata Universitatii din Bucuresti, simbolul eliberarii Romaniei de sub teroarea comunista, si pana la Spitalul Marie Curie, acolo unde se construieste pentru prima data un spital la care statul nu are nici o contributie, simbol a ceea ce putem face cu banii nostri daca nu sunt furati si daca ne unim mintile si fortele!

Vino pe 30 martie, la ora 18:00 in oricare dintre punctele de pe traseu (vezi harta lantului), impreuna cu familia ta, cu prietenii si vecinii. Haideti sa facem acest lant de 6000 de metri impreuna ca sa spunem raspicat – NU MAI VREM SA FIM FURATI SI MINTITI de guvernarea penalilor! VREM SA CONSTRUIM IMPREUNA SI IMPREUNA O PUTEM FACE!

Avem nevoie de tine – 6.000 de metri inseamna 6.000 de oameni.

Prieteni din toata tara, construiti si voi sambata lanturi umane in orasele voastre sau veniti sa va alaturati bucurestenilor!”, anunta Coruptia Ucide.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Hopa! A mai apărut o creștină în povestea fraților Tate!

2 VIDEO Noua Eră / Primul om de pe planetă care și-a întinerit vârsta organelor cu 25%

3 Fulgy, fiul Clejanilor, trece pe „hard” cu Bia Khalifa?

4 VIDEO „Ce să fac, mă băieți, cu banii ăștia?” / Patronul de club care se spărgea în figuri, condamnat la peste 8 ani de închisoare pentru contrabandă și…

5 „Începutul sfârșitului” / Fostul colonel FSB Igor Ghirkin, previziuni sumbre pentru trupele rusești de pe front