ALERTĂ Președintele, anunț-cheie: Mâine începem reconstrucția României, după ce cade Guvernul. Să fie foarte clar că îmi doresc foarte mult ca moțiunea să fie încununată de succes

ALERTĂ Președintele, anunț-cheie: Mâine începem reconstrucția României, după ce cade Guvernul. Să fie foarte clar că îmi doresc foarte mult ca moțiunea să fie încununată de succes

ALERTĂ Președintele, la întâlnirea regională a PNL București: Mâine începem reconstrucția României, după ce cade Guvernul. Să fie foarte clar că îmi doresc foarte mult ca moțiunea să fie încununată de succes.

Klaus Iohannis a participat, miercuri, la întâlnirea regională a PNL București-Ilfov, unde a făcut mai multe declarații politice, cu doar o zi înainte de moțiunea de cenzură, trecând prin revistele cele mai importante momente bifate de PNL, de la europarlamentare, la referendumul pe Justiție, strângerea unui număr mare de semnături și așa mai departe. Președintele a fost relaxat.

Cele mai importante declarații făcute de Klaus Iohannis miercuri seară:

Sunteți mulți și sunteți hotărâți. Vom câștiga împreună.

Este nevoie de multă implicare și de multă luptă, iar voi, aici, în București și în Ilfov, ați început foarte bine. Ați strâns atâtea semnături cât alții, care se dau mari, au strâns în toată țara.

Îmi pare bine că ați ajuns aici împreună cu toată conducerea în frunte cu dragul nostru Ludovic. Să-l aplaudăm. Păi, se poate?

Șansele noastre sunt mari. Trebuie să mai câștigăm localele și parlamentarele și atunci începem să punem România pe picioare. Atunci începe reconstrucția României.

Foarte mulți se întreabă când începem? Începem prima fază mâine, după ce cade Guvernul Dăncilă.

Vreau să fiu foarte clar ca să nu fie îndoială și să nu capete glas cârcotașii, că este plin de ei și în stânga, și în dreapta. Nu vă faceți iluzii. Eu îmi doresc foarte mult ca moțiunea de mâine să fie încununată de succes.

Acest Guvern eșuat trebuie să plece acasă. Iar voi sunteți cei în jurul cărora se va construi un Guvern care va asigura o tranziție serioasă până la alegerile parlamentare.

Cum am putut noi să ajungem să fim conduși de acest PSD deraiat și debusolat și să avem un Guvern care face atâta rău României?

S-au apucat să destructureze și să acapareze marile sisteme publice ale României. Și ce-au realizat? Au realizat ceva inimaginabil. O involuție a României într-o perioadă în care am fi avut atâtea șanse de dezvoltare. Am fi putut, dacă nu ne-am fi împiedicat de acest PSD, să fim în rând cu națiile mari ale Europei.

Europa ne respectă, Europa ne dorește. Vă amintesc doar de summit-ul care a avut loc în inima României. I-ați văzut pe liderii europeni cu câtă apropiere, cu cât drag au venit în România.

Ei ne așteaptă cu brațele deschise, dar noi cu PSD-iștii noștri. Noi cu PSD-iștii noștri care au mers pe contrasens din prima zi de guvernare și acolo au rămas și ne-au blocat.

Ce-am făcut eu în acest timp? Eu am făcut tot ce a putut să facă președintele României. Nu îmi place să mă laud, nu sunt omul cuvintelor mari. Dar pe cei doi elefanți i-am alungat. Nici amnistie și grațiere n-au reușit, nici codurile penale n-au reușit să le strice așa cum le-au imaginat. Nu au reușit nu pentru că le-a venit mintea la cap. M-am suit eu în capul lor.

Și legile Justiției? Mai știți de câte ori le-am trimis înapoi? Apoi la Curtea Constituțională? N-au ieșit perfecte, dar au ieșit departe de cum erau. A mai rămas treaba cu Secția Specială. O rezolvăm și pe asta.

Pesediștii au încercat să se răzbune pe români la propriu, nu la figurat. Vă mai amintiți o zi din august? Când români pașnici au fost întâmpinați de jandarmi echipați de război? Așa au încercat PSD-iștii să înăbușe nemulțumirile românilor.
 

 
 
 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”