ALERTĂ Președintele, mesaj-ȘOC pentru români! „Niciun regim care își umilește și disprețuiește propriii cetățeni nu poate rezista”

ALERTĂ Președintele, mesaj-ȘOC pentru români! „Niciun regim care își umilește și disprețuiește propriii cetățeni nu poate rezista”

ALERTĂ Președintele, mesaj-ȘOC pentru români! „Niciun regim care își umilește și disprețuiește propriii cetățeni nu poate rezista”. Președintele Klaus Iohannis a depus, vineri dimineață, o coroană de flori în memoria victimelor Revoluției, iar apoi a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care a vorbit despre evenimentele din Decembrie 1989, dar a făcut referire și la actuala guvernare. 

„În Decembrie 1989, sătui de abuzuri și neajunsuri, românii au ales să lupte în stradă pentru idealurile lor. Semenii noștri și-au dat viața pentru ca noi să trăim astăzi în libertate și democrație. Voi milita, în continuare, pentru aflarea adevărului și pedepsirea celor vinovați pentru crimele comise atunci.

Istoria ne arată că niciun regim care își umilește și disprețuiește propriii cetățeni nu poate rezista. Românii nu vor mai tolera o guvernare autocratică, bazată pe abuzul de putere, pe corupție, incompetență și pe disprețul profund față de cetățean. Onorăm memoria victimelor Revoluției doar opunându-ne ferm oricăror atacuri împotriva justiției și a instituțiilor democratice”, a scris Klaus Iohannis pe Facebook.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina