ALERTĂ Proasta României, nouă ședință de „terapie” cu Timmermans, la Bruxelles

ALERTĂ Proasta României, nouă ședință de „terapie” cu Timmermans, la Bruxelles. Premierul Viorica Dăncilă și prim-vicepreședintele Comisiei Europene Frans Timmermans vor avea din nou discuții astăzi, la Bruxelles, fiind a treia oară când cei doi se întâlnesc în decurs de trei săptămâni, relatează G4Media.ro.

Viorica Dăncilă face astăzi o vizită de lucru la Bruxelles, având programată o întrevedere cu prim-vicepreşedintele CE Frans Timmermans. De asemenea, Dăncilă va participa la Summit-ul Social Tripartit.

Frans Timmermans a fost săptămâna trecută, luni, la Bucureşti. Prim-vicepreşedintele Comisiei Europene a declarat atunci că nu a remarcat progrese de la publicarea raportului MCV privind România şi că îşi doreşte ca experţii Comisiei Europene şi reprezentanţii Guvernului să discute despre punctele care trebuie soluţionate.

Ulterior, Guvernul a anunțat, într-un comunicat, că discuțiile dintre premierul Viorica Dăncilă și prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, au fost „constructive”:

„Discuţiile au fost constructive şi au reprezentat o continuare a celor deja stabilite în cadrul întrevederii ce a avut loc la Bruxelles, săptămâna trecută. Ambele părţi au apreciat că este nevoie de un dialog constructiv şi au convenit asupra paşilor de urmat în perioada următoare. Cei doi oficiali au punctat nevoia unei bune cooperări între Executivul României şi Comisia Europeană“.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 SURSE PSD, în pragul revoltei! Se pregătește debarcarea lui Ciolacu și excluderea Gabrielei Firea!

2 VIDEO El este pușcăriașul analfabet folosit de Antena 3 să-l atace pe Nicușor Dan!

3 Marile orașe unde primarii se știu deja. Cine sunt favoriți la București, Constanța, Pitești, Bacău

4 Atac mizerabil al PSD la adresa Elenei Lasconi, candidată la primăria Câmpulung. Deputată PSD: „În Muscel vene…

5 VIDEO „Să moară mama, 25.000 de euro am luat de la PSD”. Romică Țociu se laudă cu banii primiți la negru de la…