ALERTĂ Proasta României, nouă ședință de „terapie” cu Timmermans, la Bruxelles

ALERTĂ Proasta României, nouă ședință de „terapie” cu Timmermans, la Bruxelles

ALERTĂ Proasta României, nouă ședință de „terapie” cu Timmermans, la Bruxelles. Premierul Viorica Dăncilă și prim-vicepreședintele Comisiei Europene Frans Timmermans vor avea din nou discuții astăzi, la Bruxelles, fiind a treia oară când cei doi se întâlnesc în decurs de trei săptămâni, relatează  G4Media.ro .

Viorica Dăncilă face astăzi o vizită de lucru la Bruxelles, având programată o întrevedere cu prim-vicepreşedintele CE Frans Timmermans. De asemenea, Dăncilă va participa la Summit-ul Social Tripartit.

Frans Timmermans a fost săptămâna trecută, luni, la Bucureşti. Prim-vicepreşedintele Comisiei Europene a declarat atunci că nu a remarcat progrese de la publicarea raportului MCV privind România şi că îşi doreşte ca experţii Comisiei Europene şi reprezentanţii Guvernului să discute despre punctele care trebuie soluţionate.

Ulterior, Guvernul a anunțat, într-un comunicat, că discuțiile dintre premierul Viorica Dăncilă și prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, au fost „constructive”:

„Discuţiile au fost constructive şi au reprezentat o continuare a celor deja stabilite în cadrul întrevederii ce a avut loc la Bruxelles, săptămâna trecută. Ambele părţi au apreciat că este nevoie de un dialog constructiv şi au convenit asupra paşilor de urmat în perioada următoare. Cei doi oficiali au punctat nevoia unei bune cooperări între Executivul României şi Comisia Europeană“.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...