ALERTĂ Proasta s-a pișat pe covor! Dăncilă a refuzat să răspundă în engleză la întrebarea unui jurnalist formulată în aceeași limbă

ALERTĂ Proasta s-a pișat pe covor! Dăncilă a refuzat să răspundă în engleză la întrebarea unui jurnalist formulată în aceeași limbă

ALERTĂ Proasta s-a pișat pe covor! Dăncilă a refuzat să răspundă în engleză la întrebarea unui jurnalist formulată în aceeași limbă.

În conferința de marți seară, Viorica Dăncilă a primit o întrebare formulată de un jurnalist în limba engleză, dar fostul premier a refuzat să răspundă în aceeași limbă invocând faptul că ”și Angela Merkel răspunde în germană”:

 ”(întrebare în limba engleză despre ce va face pentru ca România să fie inclusă în programul Visa Waver, n.red.): Noi ne dresăm românilor și voi răspunde în limba română, Vă dau un exemplu, Angela Merkel în toate întâlnirile vorbește în limba germană. Să nu ducem dezbaterea în derizoriu (…) Aș fi putut să vă răspund și în limba engleză, dar în România trebuie să fim mândri de limba română și să înțeleagă toată lumea răspunsul”, a răspuns Dăncilă.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Piggy își bate la propriu joc de voi gâștele” / Oana Zăvoranu șterge pe jos cu Oana Roman

2 De citit / Cât ne costă prostia și ticăloșia politicienilor care ne conduc

3 Fotografia asta a strâns 2,3 milioane de aprecieri în doar 15 ore

4 De citit. De gândit...

5 JO 2020, canotaj / Fetele de aur ale României, o nouă cursă entuziasmantă!