ALERTĂ Proasta s-a pișat pe covor! Dăncilă a refuzat să răspundă în engleză la întrebarea unui jurnalist formulată în aceeași limbă

ALERTĂ Proasta s-a pișat pe covor! Dăncilă a refuzat să răspundă în engleză la întrebarea unui jurnalist formulată în aceeași limbă

ALERTĂ Proasta s-a pișat pe covor! Dăncilă a refuzat să răspundă în engleză la întrebarea unui jurnalist formulată în aceeași limbă.

În conferința de marți seară, Viorica Dăncilă a primit o întrebare formulată de un jurnalist în limba engleză, dar fostul premier a refuzat să răspundă în aceeași limbă invocând faptul că ”și Angela Merkel răspunde în germană”:

 ”(întrebare în limba engleză despre ce va face pentru ca România să fie inclusă în programul Visa Waver, n.red.): Noi ne dresăm românilor și voi răspunde în limba română, Vă dau un exemplu, Angela Merkel în toate întâlnirile vorbește în limba germană. Să nu ducem dezbaterea în derizoriu (…) Aș fi putut să vă răspund și în limba engleză, dar în România trebuie să fim mândri de limba română și să înțeleagă toată lumea răspunsul”, a răspuns Dăncilă.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Președintele, reacție la numirile politice din Mureș: Este inacceptabil să fie promovați mediocri, impostori, …

2 BREAKING Condamnări grele cu închisoare într-un dosar de retrocedări ilegale: Crinuța Dumitrean – 6 ani, Marko…

3 Cristian Adomniței, condamnat la 3 ani și 2 luni închisoare cu executare / Acest jeg a fost unul dintre „zeii US…

4 Vremea potăilor / După ce l-a pupat în cur pe șeful Transgaz, Florian Bichir, candidat PMP la Senat, și-a ascuns…

5 Membru USR, revoltat / Suntem un partid de farisei. Nu vreau să trăiesc in minciună