ALERTĂ Protest-șoc! Vopsea roșie, cuțite și fotografia lui Toader pe scările Ministerului Justiției

ALERTĂ Protest-șoc! Vopsea roșie, cuțite și fotografia lui Toader pe scările Ministerului Justiției

ALERTĂ Protest-șoc! Vopsea roșie, cuțite și fotografia lui Toader pe scările Ministerului Justiției Mai mulți membri ai asociației Evoluție în Instituție au aruncat pe scările de la intrarea în Ministerul Justiției vopsea roșie și cuțite în semn de protest față de valul de infracțiuni violente săvârșite în ultimele luni de condamnații eliberați anticipat în baza legii recursului compensatoriu.

 ”În semn de protest față de lipsa măsurilor ce ar trebui luate în urma recursului compensatoriu am aruncat o găleată de vopsea și cinci cuțite pe treptele Ministerului. Administrația Națională a Penitenciarelor a atras atenția asupra procentului de recidivă de 70% a celor eliberați din penitenciar, iar Ministerul Justiției nu a luat nici o măsură, se face că nu vede ceea ce se întâmplă”, a declarat pentru G4Media.ro Cristian Dide, fondatorul asociației.

”Sunt 188 de infracțiuni săvârșite de cei eliberați în urma legii recursului compensatoriu, 10.000 de deținuți eliberați. Sper ca în urma protestului ministrul Tudorel Toader să-și dea demisia”, a mai spus Dide.

Reamintim că poliția a reținut luni trei suspecţi acuzaţi că au omorât un tânăr în faţa unui bar în municipiul Mediaş. Doi dintre ei au fost eliberaţi în baza recursului compensatoriu, cel de-al treilea fiind, de asemenea, recidivist, potrivit unui comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul din Sibiu, remis luni Agerpres.





Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…