ALERTĂ Rareș Bogdan JUBILEAZĂ după victoria de etapă a reprezentantei României: „Repede, să vină SMURD-ul la PSD! Să nu-şi taie venele”

ALERTĂ Rareș Bogdan JUBILEAZĂ după victoria de etapă a reprezentantei României: „Repede, să vină SMURD-ul la PSD! Să nu-şi taie venele”

ALERTĂ Rareș Bogdan, după victoria de etapă a reprezentantei României: „Repede, să vină SMURD-ul la PSD! Să nu-şi taie venele”. Rareş Bogdan a jubilat după prestaţia Laurei Codruța Kovesi în audierile din Parlamentul European pentru șefia Parchetului European.
 
Laura Codruța Kovesi a obținut cele mai multe voturi în Comisia pentru control bugetar (CONT), după audierile din Parlamentul European pentru șefia Parchetului European, urmată de candidatul francez Jean-François Bohnert, cu 11 voturi.

"Laura Codruța Kovesi este câştigătoare. Domnul Arafat, trimiteţi-le SMURD-ul la Kisseleff, la PSD. Daţi-le SMURD-ul ajutaţi-i, sunt cetăţeni români! Pentru a putea merge în puşcărie, ei trebuie să fie sănătoşi. Să nu-şi taie venele! Primul vot de după audieri o plasează pe Kovesi, că vă place sau nu, e vorba de un român. Cât de mult să urăşti ţara asta, să te opui, să nu-ţi doreşti. Nu mi-a venit să cred. Deci, după primul vor, Kovesi pe primul loc, cu 12 voturi. Urmată de candidatul francez, cu 11 voturi. Dragnea, îndrăzneşte să crezi. Cine sapă groapa altuia... Domnul Arafat, trimiteţi ambulanţe la fiecare sediu PSD din ţară. Nu cumva să-şi pună capăt zilelor. Au tăbărât pe Kovesi pentru că aşa aveau instrucţiuni. Un român în fruntea unei instituţii european. Un român, mă! Voi urâţi România, mă! Când n-o vindeţi UDMR-ului, o urâţi! Aţi auzit ce a zis francezul? Că e normal să colaboreze cu serviciile de informaţii, pentru că aduc probe", a spus Rareş Bogdan, care a continuat:

"S-au legat de faptul că doamna Kovesi nu respectă condițiile de depunere a candidaturii. Kovesi le-a dat cu manualul în cap. Apoi s-au legat de proportia de achitări. Apoi s-au legat de proportia de achitări. Din nou, Kovesi le-a dat o palmă. Proportia reală de achitari e de 13 %, restul până la 36% sunt o consecință a dezincriminării abuzului in serviciu. S-au legat de case în America. Ce case în America, mă? Voi aţi văzut unde stă femeia asta? Românca noastră nu și-a pierdut cumpătul. Dar a auzit că și l-au pierdut unii pe la partid, auzind că Laura Kovesi nu-și pierde cumpătul, că Maria Grapini a fost certată de președintele de sedință deoarece coboară nivelul discutiei".

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Când intervine FBI e groasă / Amănunte sulfuroase din dosarul DNA care-l vizează pe Dragnea

2 Se făcuse sârma ghem știți voi unde? / Moldoveanca s-a operat de urgență la un spital privat / Atenție, n-a scris …

3 România jefuită / Cât a încasat Anca Alexandrescu de la KazMunayGas, kazahii pe care Ponta i-a iertat de 600 mil…

4 Date și amănunte care dau fiori...

5 Ciolaniada liberală / Guvernul Cîţu porneşte morişca nepotismului de stat