ALERTĂ Rareș Bogdan: Mă autodenunț! Și eu am semnat! Reacția jurnalistului după ce cârpa din fruntea MAI a spus că-i poate verifica pe cei care s-au adresat ONU

ALERTĂ Rareș Bogdan: Mă autodenunț! Și eu am semnat! Reacția jurnalistului după ce cârpa din fruntea MAI a spus că-i poate verifica pe cei care s-au adresat ONU

ALERTĂ Rareș Bogdan: Mă autodenunț! Și eu am semnat! Reacția jurnalistului după ce cârpa din fruntea MAI a spus că-i poate verifica pe cei care s-au adresat ONU.

Ce a scris Rareș Bogdan pe Facebook:

„Ma autodenunt, eu am semnat Petitia in primii 1.000 de oameni din cei aproape 100.000 de mii ce au semnat! Mai mult, am si promovat agresiv semnarea Petitiei in emisiunea ce o realizez. Ma puteti ridica direct de pe Aeroport, ma intorc din ????????, in tara mea, ????????Tara pe care voi nu veti putea sa o stapaniti asa cum vreti... NICIODATA! #josciumarosie
Ne vedem la “Jocuri de Putere cu Rares Bogdan” pe RealitateaTv si RealitateaFm, de duminica pana joi, de la 21.00, saptamana aceasta intram mai repede cu o zi sau doua decat de obicei.”

Ministrul de Interne, Carmen Dan, i-a amenintat voalat pe cei care au semnat petitia Declic prin care a fost sesizata ONU in legatura cu reprimarea violenta a protestului din 10 august. Ea a spus ca ii „putem identifica” usor pe acestia.

„Eu zic ca este normal ca ONU sa ceara informatii pentru ca nici o institutie nationala sau internationala nu poate ignora o petitie. Stim ca la baza acestei solicitari a fost o petitie. Putem identifica si cine a facut-o, dar nu asta-i problema. Pentru ca e dreptul fiecaruia sa faca o petitie. Stim cu totii ca exista o petitie care a fost inaintata si catre ONU. Chiar e bine ca ONU a cerut datele Guvernului pentru ca ne intereseaza sa se stabileasca adevarul asa cum este el si nu cum il prezinta unii”, a spus Carmen Dan la Realitatea TV.

Organizatia Natiunilor Unite (ONU) investigheaza interventia Jandarmeriei de la mitingul din 10 august si cere explicatii Guvernului Romaniei pentru folosirea fortei impotriva demonstrantilor pasnici, anunta comunitatea Declic. In urma protestului diasporei, Declic a lansat o petitie prin care cerea investigarea si sanctionarea abuzurilor Jandarmeriei la mitingul din Piata Victoriei. Petitia a adunat peste 80.000 de semnaturi.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”