ALERTĂ Rareș Bogdan, mesaj cu CHEIE în miez de noapte despre tentativa lui Dragnea! România rezistă!

ALERTĂ Rareș Bogdan, mesaj cu CHEIE în miez de noapte despre tentativa lui Dragnea! România rezistă!

ALERTĂ Rareș Bogdan, mesaj cu CHEIE în miez de noapte despre tentativa lui Dragnea! România rezistă!

Ce a scris Rareș Bogdan pe Facebook:

„România rezistă! Un Făgăraș național pentru coșmarul lui Dragnea „Cel Ales”

S-a decis la partid că e oportun să se dea ordonanță de urgență pe schimbarea codului penal, deci se dă. Dacă membrii CCR vor decide, de ziua internațională a damblalei, că nu mai primesc ordine politice, partidul va schimba rapid legea și va desființa Curtea Constituțională, înlocuind-o cu un tribunal al poporului. Dacă viitorul procuror general nu va bate din călcâie, partidul va schimba rapid legea și va permite ca funcția să fie ocupată prin rotație de membrii comisiei juridice, pe urmă a celei de agricultură, pe urmă a celei de muzică de fanfară. Dar, de ce nu, de șeful jandarmilor. Așa rezolvă și dosarul „10 august”, și restul potențialelor tinichele. Căci da, pentru partidul care luptă cu Matrix, Dragnea e Neo, „Cel Ales”.

Mâine va decide Dragnea (foarte curajos cu viitoarea OUG, a dat vina pe colegi) că betonul se toarnă de jos în sus, că porcii zboară și că Vasilica e mai necăjită ea, dar are filon intelectual de Marie Curie. Râdem să nu ne chircim de plâns. Trăim într-o comedie neagră și dacă am fi numai noi, niște ignoranți care plătesc taxe, n-ar fi mare bai. Dar se uită prietenii, partenerii, cunoștințele noastre de peste frontiere ca la niște cretini. Credeți că impresia pe care o lăsăm e de nație inteligentă care – fatalitate – a ajuns să fie condusă de ăștia? Visați frumos, copii! Nu. Părem nerozi, cretini, dobitocii lumii. Părem personajul imbecil cu care nu-și bate mintea nimeni – nici americanii, nici rușii, nici chinezii, nici măcar corul culegătorilor de perle din Australia.

Cum am ajuns aici? Am făcut pe deștepții, am subestimat prostia, care e eternă, fecundă, paralizantă. Cine e Liviu Dragnea? Pare genul de adult care în adolescență fura de la copiii de-a doua plăcinta din mână, pe urmă îi îndesa în tomberon și le lua banii de buzunar să meargă la film cu golanii din gașcă. Privea, probabil, cu frustrare spre copiii de medici sau profesori care mergeau la mare cu mașina personală și, deoarece aceștia ignorau cu nonșalanță faptul că era băiat de milițian, le promitea în gând: lasă că cresc eu mare, burgheji nenorociți! Un fel de Toderici, responsabil cu „premilitara” din Moromeții, dar mai parșiv.

România se măsoară cu metrul pesedist și se află într-un pericol enorm. E al 12-lea ceas și cădem în neant. Cei care vorbesc despre „teleormanizare” nu sunt demenți. Imaginați-vă un teren arid, un vânt cald care antrenează ciulini, câteva capre costelive și copii murdari, îmbrăcați în cămeșoaie pătate, cărora le curge nasul. Este poza noastră de grup în viitorul apropiat, dacă ne lăsăm pradă depresiei. Alternativele? Plecăm naibii și le lăsăm țara la cheie. Sau rămânem și rezistăm în munți. România e un Făgăraș enorm pe care trebuie să-l străbatem fără arme. Doar cu inima deschisă, curajoasă și plină de speranță. Martor mi-e Dumnezeu, nu mai este mult.....”


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa